pro evolution soccer 2014__ανεβηκαν οι ...απαιτησεις...

Nope. Ούτε και το Xbox One με του Xbox 360. Για αυτό το backwards compatibility (ο Θεός να το κάνει), θα πάει μέσω Λαμίας (δηλαδή cloud) αυτή τη φορά. Αλλά κάθε τίτλος θέλει και τη δική του δουλειά.

Και ναι. Γιοκ το PES 14 σε next-gen. Από το 15 πάλι (14 ημερολογιακό).

To πήρα το ρημάδι.
Εμφανώς καλύτερα γραφικά και κίνηση.
Φαίνεται ότι είναι νέα δουλειά και υπάρχουν ατέλειες, πιστεύω να διορθώσουν ό,τι είναι εύκολο.
Είναι πιο βαρύ, αλλά όχι και ασήκωτο.
Το μεγάλο μειονέκτημά του είναι η έλλειψη του Παναθηναικού, τρελάθηκαν εκεί στην Konami?:stoned:

Θα στείλω e-mail στον πρόεδρο της και, είτε θα μπει η ομάδα, είτε θα εξαναγκαστεί σε χαρακίρι!:grandpa:

Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Μετά απο 3 χρόνια παράτησα το Fifa για πάρτι του. Όποιος το έχει σε Pc να βάλει το Pes Edit patch και ένα add on για τα γραφικά και γίνεται άψογο. Το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει και με τα dlc της Konami αλλά και τα Patch θα γίνεται με τον καιρό αχτύπητο.

Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Μετά απο 3 χρόνια παράτησα το Fifa για πάρτι του. Όποιος το έχει σε Pc να βάλει το Pes Edit patch και ένα add on για τα γραφικά και γίνεται άψογο. Το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει και με τα dlc της Konami αλλά και τα Patch θα γίνεται με τον καιρό αχτύπητο.

Λέγοντας addon τι εννοείς;και εγώ με pes edit ειμαι....
Διορθώνει κατι για τα γραφικά και σπασίματα το addon?

Σπασίματα δεν διορθώνει, αλλά είναι σαν να βλέπεις καλιμπραρισμένα τα χρώματα στο παιχνίδι. 2 επίπεδα πάνω σε σχέση με το κανονικό. Με το πλήκτρο scroll lock εναλλάσεσαι και βλέπεις την διαφορά.

το κατεβασα το text.τωρα τι το κανω και πως?λεει κατι για NVIDIA αλλα εχω ΑΤΙ.....

Το text το αφήνεις προς το παρόν.
Κατεβάζεις αυτό http://www.guru3d.com/files_details/sweetfx_shader_suite_download.html Είναι το main file. Το εγκαθιστάς μέσα στο φάκελο του Pro.
Μετά κάνεις copy paste το text που κατέβασες και αυτό μέσα στο φάκελο του pro.

Kαι μετά δώσε βάση σε αυτό .. "and edit the SweetFX_preset.txt file so that it points to my config as shown in the example below." Δηλαδή, κάνεις διπλό κλικ στο sweetfx preset file να το ανοίξεις, και μέσα μετονομάζεις αυτό που έχει μέσα να είναι το ίδιο με το Text που κατέβασες πρώτα.