pro-ject debut carbοn ή ΙΙΙ ?

Απάντηση: Re: pro-ject debut carbοn ή ΙΙΙ ?

Φίλε μου μην κάνεις το μοιραίο λάθος να επηρεάζεσαι τοσο πολύ απο τον είδικό τύπο και πόσο μάλλον απο τον ήχο.

Δέν είναι λίγες οι φορές που οι απόψεις του εν λόγω εντύπου δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα των περισσότερων χρηστών που έχουν άλλη άποψη.
Κλασικό παράδειγμα το SONY SCD XA 5400ES που το είχαν αξιολογήσει ως "καλούτσικο" και αν το ακούσεις στο σπίτι μου με πολλαπλάσιας αξίας συνοδά θα αλοιθωρήσεις..

Τεσπά τa pro-ect έχουν τρομερό value μέχρι το χιλιάρικο και ότι καλύτερο πάρεις απο άποψη οικονομικής σου δυνατότητας δεν θα χάσεις.
Γι'αυτο οδηγος τ'αυτια μας και μονο αυτα!!!!!

έχω κι εγώ εδώ και πολλά χρονια το Pro-Ject Debut Phono kai τώρα έχει κάποιο πρόβλημα στην έξοδο μάλλον.
Όταν το συνδέω στον ενισχυτή έχει πολύ έντονο θόρυβο-βόμβο και η μουσική είναι σχεδόν ανύπαρκτη, όσο δυνατά και να σηκώσω τον ενισχυτή.

Που προτείνετε να το πάω για service....?

Επίσημη αντιπροσωπεία ή καπου αλλου (Αηθνα) για να μη με γδαρουν?

Εννοείται είναι (πολύ) εκτος εγγύησης!

Απάντηση: Re: pro-ject debut carbοn ή ΙΙΙ ?

έχω κι εγώ εδώ και πολλά χρονια το Pro-Ject Debut Phono kai τώρα έχει κάποιο πρόβλημα στην έξοδο μάλλον.
Όταν το συνδέω στον ενισχυτή έχει πολύ έντονο θόρυβο-βόμβο και η μουσική είναι σχεδόν ανύπαρκτη, όσο δυνατά και να σηκώσω τον ενισχυτή.

Που προτείνετε να το πάω για service....?

Επίσημη αντιπροσωπεία ή καπου αλλου (Αηθνα) για να μη με γδαρουν?

Εννοείται είναι (πολύ) εκτος εγγύησης!

Έχεις ελέγξει τα καλώδια της κεφαλής μήπως έχει λασκάρει κάποιο και στα κάνει αυτά;

θα το κάνω....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τελικά το πρόβλημα φαίνεται να είναι στη παροχή ρευματος.... δεν έχει να κάνει με τη κεφαλή και το phono stage, γιατί το πρόβλημα υπάρχει από τη στιγμή που θα το βάλω στο ρευμα.
Ή το τροφοδοτικό του έχει χαλάσει ή κάτι στην είσοδο ρευματος....

Που προτείνετε να το πάω ?

Για οικονομικό και σίγουρο σέρβις,στα Μελίσσια,στον Κώστα Τροβά,είναι και μέλος
6972807330,απογευματινές ώρες
Σε ανάλογη περίπτωση μου ζητούσαν 150 ευρώ και έκανα τη δουλειά μου με 30