Προ λαμπατο με τελικο τρανζιστορ: ταιριαζουν;

Και λίγα λες.
Κάτι κιλοβατικά βάζουν στον First Watt των 2χ30.
Οι ΑΒ των 2χ100/8-2χ200/4 έχουν επάνω συνήθως 700-800VA μετασχηματιστές.Ακόμα και τα πολύ efficient class D των 2χ200/8-2χ400/4 έχουν 1000άρια παλμοτροφοδοτικά...

Αν είναι μόνο 200 είναι καλά.. ένα σοβαρός ενισχυτής των 100W RMS @ 8Ω αν είναι πραγματικά καλός (δηλαδή 200W RMS @ 4Ω) για να είναι συνέχεια σε τάξη Α θα καίει περίπου 1KW.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και λίγα λες.
Οι ΑΒ των 2χ100/8-2χ200/4 έχουν επάνω συνήθως 700-800VA μετασχηματιστές.Ακόμα και τα πολύ efficient class D των 2χ200/8-2χ400/4 έχουν 1000άρια παλμοτροφοδοτικά...

βρε το θέμα είναι πως αυτά καίνε όταν παίζουν. Όχι οταν κάθονται.

Απάντηση: Re: Προ λαμπατο με τελικο τρανζιστορ: ταιριαζουν;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

βρε το θέμα είναι πως αυτά καίνε όταν παίζουν. Όχι οταν κάθονται.

2χ100 σε τάξη Α;
Το ελάχιστο ένα πεντακοσάρι.
Τα ΑΒ πολύ λίγο και τα D ακόμα λιγότερο,εννοείται.

Τι 500 λέω,αν διπλασιάζει στα 4 εκεί που λέει ο Δημήτρης θα είναι,η Α παίζει δεν παίζει τα ίδια καίει.

Re: Απάντηση: Προ λαμπατο με τελικο τρανζιστορ: ταιριαζουν;

Και λίγα λες.

Στον δικό μου (Hypex 3 x 400W RMS @ 4Ω) έχω βάλει 3 x 650W παλμοτροφοδοτικά.. το καλό είναι ότι καίει σχεδόν όσα παίζει.. :p

Ε δεν είναι ευκολο κι αυτό, να εχεις 200+ watt κατανάλωση όλη μέρα κάθε μέρα. Ειδικα το καλοκαίρι στη Λάρσα ...
Ποιος μενει καλοκαιρι στη Λαρσα;
Αν είναι μόνο 200 είναι καλά.. ένα σοβαρός ενισχυτής των 100W RMS @ 8Ω αν είναι πραγματικά καλός (δηλαδή 200W RMS @ 4Ω) για να είναι συνέχεια σε τάξη Α θα καίει περίπου 1KW.
Την ωρα;
Πλάκα πλάκα ρε Βαγγέλη, δεν την ψάχνεις και με κανένα leben?
Δε νομίζω να μη σου φτάνουν οι εντάσεις του.
Εντασεις με 15 ή 30w;

Re: Απάντηση: Προ λαμπατο με τελικο τρανζιστορ: ταιριαζουν;

Ποιος μενει καλοκαιρι στη Λαρσα;

Εγώ έμενα. Μόνο καμιά βδομάδα έφευγα για κάνα νησί. Και ο Densen DM10 την έφτιαχνε τη ζεστούλα του, κι ας μην είναι τάξη Α. Ή είσαι Λαρσνός χαλιεντας ή δεν είσαι. Off topic mode off.

Ρε πατριώτη εχω κατι ice power 1000w στα 4 ωμ (μην πάει το μυαλό σου αλλού πουθενα), αν ο 1008 εχει balanced εξοδο προ να στους δωσω να δεις αν όντως σου λείπει δύναμη (εστω και με rca έξοδο εχω κάτι καλώδια απο rca ==> xlr). Ρίξε ένα τηλ. αυτά είναι μονομπλοκ.

Δεν λειπει δυναμη, αντιθετα, μαλλον η λεγομενη "χροια" και...γλυκα λογω ηχειων, αλλιως μια χαρα ειναι.
Μια pre εξοδο με rca εχει

Δοκίμασε και τους νέους Luxman 505ux, 507ux.

Εμενα προς το παρόν ο 505ux μου έχει κάτσει μια χαρά.

Joseph audio pulsars. Αρκετά αναίσθητα

Επισης, μιας και ακουσα πολλα ενισχυτικα, δεν ξερω αν ηταν η ταξη Α ή η συγκεκριμενη μαρκα...

...αλλα "οταν μεγαλωσω" θα παρω εναν pass labs!!!

Απάντηση: Re: Προ λαμπατο με τελικο τρανζιστορ: ταιριαζουν;

Επισης, μιας και ακουσα πολλα ενισχυτικα, δεν ξερω αν ηταν η ταξη Α ή η συγκεκριμενη μαρκα...

...αλλα "οταν μεγαλωσω" θα παρω εναν pass labs!!!

Άλκη ο ενισχυτής που με εντυπωσίασε περισσότερο απ αυτούς που άκουσα στο σπίτι μου πρίν καταλήξω σε αυτόν που πήρα , ήταν ο Pass INT 30 . Τυχαίο,,,,δε νομίζω..!!