Pro Onkyo PR-SC886 στο "μαύρο δωμάτιο"...

Απάντηση: Re: Pro Onkyo PR-SC886 στο "μαύρο δωμάτιο"...

Εκτός του ότι όπως λές στην χειρότερη, εαν δεν μου κάνει και θέλω να τον πουλήσω δεν υπάρχει κάτι άλο σε αυτη τν κατηγορία τιμής να πάρω,έχω σταματήσει προ πολλού την μέθοδο να αγοράζω ένα μηχάνημα και την επόμενη να το σκοτώνω γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά...τέλος πλέον!!!

Πιστεψε με θα σου κατσει. Και πιστευω οτι ειναι απο τα λιγα "αναλωσιμα" μηχανηματα που θα κανουν αποσβεση στα χρηματα τους.

Απάντηση: Re: Pro Onkyo PR-SC886 στο "μαύρο δωμάτιο"...

Πιστεψε με θα σου κατσει. Και πιστευω οτι ειναι απο τα λιγα "αναλωσιμα" μηχανηματα που θα κανουν αποσβεση στα χρηματα τους.

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Βασίλη μου.Ο Ιούλιος είναι πλέον πολύ κοντά...!!!:ernaehrung004:

Λοιπον. Χθες ασχοληθηκα λιγο με ρυθμισεις τοσο στον onkyo οσο και στο sms1. Πριν λιγο ειδα το ironman και τωρα ακουω το black album σε dts.
Μπορω να πω οτι ο πολυκαναλος ηχος σε σχεση με πριν εχει τεραστια διαφορα. Κλασεις ανωτερα.
Τωρα θελω να ακουσω δικαναλο προγραμμα ( απο το πικαπ ) με την βοηθεια του cοpland βεβαια.

Σχετικα με το scaler εγω επιμενω κανοντας συγκριση με το dvdo οτι υστερει.

Καλορίζικος και καΐλες ακροάσεις Βασιλη! Αφού δεν είσαι ευχαριστημένος άπω το scaler του κράτα το dvdo.
Στο δικαναλο προγραμμα πως σου φαινεται?

Καλορίζικος και καλές ακροάσεις Βασιλη! Αφού δεν είσαι ευχαριστημένος από το scaler του κράτα το dvdo.
Στο δικαναλο πρόγραμμα πως σου φαίνεται?

Κωστα πρωτα απο ολα ευχαριστω πολυ.
Αν θα δωσω το dvdo θα παω για scaler παλι αλλα καλυτερο (crystalio ή lumagen). Διαφορετικα θα το κρατησω και θα χρησιμοποιω αυτο (στην τελικη δινει και 2.35:1 και γλυτωνεις και τον αναμορφικο).

Σε δικαναλο δεν το δοκιμασα ακομα. Εκει ειναι το ζουμι και εκει ο ροτελακος ηταν καλος. Ισως και σημερα να κανω ακροαση.
Οποτε θες κανονισε να ερθεις για ακροαση
:ernaehrung004:

Κωστα πρωτα απο ολα ευχαριστω πολυ.
Αν θα δωσω το dvdo θα παω για scaler παλι αλλα καλυτερο (crystalio ή lumagen). Διαφορετικα θα το κρατησω και θα χρησιμοποιω αυτο (στην τελικη δινει και 2.35:1 και γλυτωνεις και τον αναμορφικο).

Σε δικαναλο δεν το δοκιμασα ακομα. Εκει ειναι το ζουμι και εκει ο ροτελακος ηταν καλος. Ισως και σημερα να κανω ακροαση.
Οποτε θες κανονισε να ερθεις για ακροαση
:ernaehrung004:
Σε ευχαριστώ πολύ Βασιλη! Μόλις μπορέσω θα περάσω για να ακούσουμε μπύρες και να πιούμε μουσική...:ernaehrung004: -bye-

Αχ ρε τυχαρέντζες εσείς οι πρωτευουσιάνοι!!!!-bye-

Άσε ρε Γιάννη, κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες :slapface:. Εμεις θα κλειστουμε σε ενα δωματιο μεσα στην Αθηνα και εσυ που εχεις διπλα την θαλασσα και τα ουζερι μιλας?:flipout::flipout::flipout:

Άσε ρε Γιάννη, κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες :slapface:. Εμεις θα κλειστουμε σε ενα δωματιο μεσα στην Αθηνα και εσυ που εχεις διπλα την θαλασσα και τα ουζερι μιλας?:flipout::flipout::flipout:

Συνήθως οι ακροάσεις σε τέτοια μηχανήματα γίνονται μέσα σε ένα δωμάτιο!!!
:tee:

Τελικά χθές αργά το απόγευμα ο ONKYO έφτασε απο το εξωτερικό επιτέλους, στο μαύρο δωμάτιο.Ο DENON A1SE άφησε την θέση του στο RACK γιά τον καθαρόαιμο pro και σήμερα ελπίζω να ξεκινήσω το xlr πάντρεμα με τον πολυκάναλο τελικό.

καλος των δεχτικες καλες ακροασης . περιμενουμε εντιπωσης . Δεν πεζετε το μηχανακη ειναι αλλου σου μιλαω επιδη των εχω 10 μηνες αντε να μου λυσετε μερικες αποριες που εχω.

Γιαννη καλλα θα ηταν να καναμε ενα θεμα σχετικα με της ρυθμισης δεν μπωρο να το κανω εγω λογο ανορθογραφιας και δεν ξερω να βαζω εικονες .Πιστευω οτι θα βωηθουσε πολους .ευχαριστω

Γιαννη καλλα θα ηταν να καναμε ενα θεμα σχετικα με της ρυθμισης δεν μπωρο να το κανω εγω λογο ανορθογραφιας και δεν ξερω να βαζω εικονες .Πιστευω οτι θα βωηθουσε πολους .ευχαριστω

Γιατι δεν δοκιμαζεις να γραφεις πρωτα στο word και αφου κανεις τον ορθογραφικο ελεγχο να αντιγραφεις το κειμενο .

Γιατι δεν δοκιμαζεις να γραφεις πρωτα στο word και αφου κανεις τον ορθογραφικο ελεγχο να αντιγραφεις το κειμενο .

Ετσι ακριβώς....προσπάθησέ το Γιάννη...σε ευχαριστώ πολύ πάντως και σύγουρα έχει πολύ ψάξιμο το θέμα πριν τις πρώτες εντυπώσεις μου...