Pro-παραγγελία PES 2010

Status
Not open for further replies.
@Kosh
-Το κοντρολάρισμα της μπάλας είναι φαιδρό, τα γραφικά σου δίνουν την αίσθηση οτι "δεν πιανει καλά η κεραία". Συγκεκριμένα φίλος μου μου είπε επι λέξη : "Αν δεν ήξερα οτι είχα σύνδεση HDMI, θα νόμιζα οτι είχε κουνηθεί το καλώδιο του scart ή το κιτρινο του composite"!!!
-το κεντρικό μενού... απλά "παιδικό"
-Οι παίκτες σε περιμένουν να κάνεις τις ντίμπλες σου αντί να σε πιέσουν
-Οι τερματοφύλακες τα τρώνε όρθιοι... τι άλλο να πω! Γενικά, με μια πρόταση ... δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ αίσθηση PRO EVOLUTION SOCCER δυστυχώς! όχι τίποτε άλλο, αλλά συνεχίζω να έχω την αίσθηση οτι δεν το ευχαριστιέμαι τελικά το PRO στο βαθμό που το ευχαριστιόμουν επι εποχής PS2. Ίσως λόγω των υψηλών προσδοκιών που είχα απο μια next-gen console... ειλικρινά έχω απογοητευθεί!

Επειδή έπαιξα εχθές το demo... και απογοητεύτηκα, ζητώ συγγνώμη αλλά αποσύρομαι απο την ομαδική αγορά, μιας και το παιχνίδι δεν θα το αγοράσω. Δυστυχώς θεωρώ οτι κατέστρεψαν το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Φέτος η επιλογή μου θα είναι το FIFA 10._

Συγχαρητηρια που αναγνωριζεις την πραγματικοτητα ενω αν καταλαβα καλα ησουν του pes. Επιτρεψε μου να σου πω οτι εγω το τελευταιο προ (δυστηχως η ευτυχως) που επαιξα ηταν το 08. Επειδη ομως δεν ηταν οσο καλο περιμενα και επειδη δεν εχω καποιο κολλημα ειπα περισυ να δοκιμασω το FIFA..Και ναι ηταν μια σκαλα πανω απο το PES 2009.Φετος το FIFA θα ειναι δυο σκαλες πανω απο το PRO 2010..ξεκαθαρα, καλυτερο στους περισοτερους τομεις. Oποτε..

:guitarist: :grinning-smiley-043

Λόγω απουσίας από Ελλάδα στην περίοδο κυκλοφορίας του Pro Evolution Soccer 2010 ακυρώνεται η φετινή προπαραγγελία.

Στηρίξτε την Ελληνική έκδοση! :fahne90:

Status
Not open for further replies.