JohnBougiou
Supreme Member
EUR 51.99 κοστιζει απο εκει GEORGEDEPPY.
+ μια εβδομάδα καθυστέρησης στην παραλαβή του υλικού και φυσικά το Αγγλικό PES.
EUR 51.99 κοστιζει απο εκει GEORGEDEPPY.
+ μια εβδομάδα καθυστέρησης στην παραλαβή του υλικού και φυσικά το Αγγλικό PES.
http://www.amazon.co.uk/Pro-Evoluti..._1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1252490798&sr=8-1
Πολύ μέτρια η προσφορά των 50....
Δεν ξέρω ποια έκδοση είναι, αλλά εδώ παίζει στα 39.90
για προπαραγγελίες μέχρι 30/09/09.
Γιατί τα υπόλοιπα 2 link παρέμειναν, ενώ το δικό μου διεγράφει?
Τι διαφορα εχει το Αγγλικο απο το Ελληνικο ?
Μονο η περιγραφη ?
Κατα τα αλλα το ιδιο ακριβως?
Στην αγγλικη εκδοση (του play.com πχ) δεν υπαρχει το ελληνικο πρωταθλημα ?
Τα δυο παραπάνω link αναφέρονται ξεκάθαρα για την Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο link αναφερόταν σε Ελληνικό μαγαζί, χωρίς να διευκρινίζει την έκδοση του παιχνιδιού
Το ανωτέρω ποστ διατηρήθηκε κατά το σκέλος που αποτελεί απάντηση στα όσα γράφηκαν παραπάνω και ξεκαθάρισης ως είναι αυτονόητο της θέσης σου, και αφαιρέθηκε το τμήμα που αποτελεί αρχή αντιπαράθεσης. Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι και να αναμένουμε μία ήρεμη εξήγηση. Δεν χρειάζεται να γράφονται τέτοια πράγματα εν θερμώ.
Υπήρξε μια παρεξήγηση που έσφαλα και εγώ σε μεγάλο βαθμό,ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιο μέλος μας. Αυτό συνέβη διότι υπήρχαν ανακρίβειες που δεν μου επιτρεπόταν να τις αφήσω να αιωρούνται.
Επειδή έπαιξα εχθές το demo... και απογοητεύτηκα, ζητώ συγγνώμη αλλά αποσύρομαι απο την ομαδική αγορά, μιας και το παιχνίδι δεν θα το αγοράσω. Δυστυχώς θεωρώ οτι κατέστρεψαν το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Φέτος η επιλογή μου θα είναι το FIFA 10._
Επειδή έπαιξα εχθές το demo... και απογοητεύτηκα, ζητώ συγγνώμη αλλά αποσύρομαι απο την ομαδική αγορά, μιας και το παιχνίδι δεν θα το αγοράσω. Δυστυχώς θεωρώ οτι κατέστρεψαν το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Φέτος η επιλογή μου θα είναι το FIFA 10._
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.