Pro-παραγγελία PES 2010

Status
Not open for further replies.
Η λίστα για την Pro-παραγγελία του PES2010 είναι:

• 1. YannisA x2 PS3
  • 2. JohnBougiou x2 PS3
  • 3. Musicalicius x1 PS3
  • 4. oranje x1 PS3
  • 5. spyridy x2 PS3
  • 6. sakisart x1 PS3

Σύνολο: 9 PES2010 (PS3).

+ μια εβδομάδα καθυστέρησης στην παραλαβή του υλικού και φυσικά το Αγγλικό PES.

Τι διαφορα εχει το Αγγλικο απο το Ελληνικο ?

Μονο η περιγραφη ?

Κατα τα αλλα το ιδιο ακριβως?

Re: Απάντηση: Pro-παραγγελία PES 2010

Δεν ξέρω ποια έκδοση είναι, αλλά εδώ παίζει στα 39.90
για προπαραγγελίες μέχρι 30/09/09.

Γιατί τα υπόλοιπα 2 link παρέμειναν, ενώ το δικό μου διεγράφει?

Γιατί τα υπόλοιπα 2 link παρέμειναν, ενώ το δικό μου διεγράφει?

Τα δυο παραπάνω link αναφέρονται ξεκάθαρα για την Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο link αναφερόταν σε Ελληνικό μαγαζί, χωρίς να διευκρινίζει την έκδοση του παιχνιδιού.

Last edited by a moderator:
Τι διαφορα εχει το Αγγλικο απο το Ελληνικο ?

Μονο η περιγραφη ?

Κατα τα αλλα το ιδιο ακριβως?

Ελληνικό εγχειρίδιο,συμμετοχή πανελλήνιου πρωταθλήματος και φυσικά η επίσημη έκδοση της Konami που διατίθεται στην Ελληνική αγορά.

Last edited:

Τα δυο παραπάνω link αναφέρονται ξεκάθαρα για την Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο link αναφερόταν σε Ελληνικό μαγαζί, χωρίς να διευκρινίζει την έκδοση του παιχνιδιού

1ον: Εσύ στο δικό σου post #5 δεν αναφέρεις καν από που θα αγοραστεί το παιχνίδι.

2ον: To link που έβαλα είναι μια χαρά με στοιχεία επικοινωνίας του μαγαζιού
για να ζητηθούν οι όποιες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν. Με ένα απλό
τηλεφώνημα από εσένα ή από τον όποιο ενδιαφερόμενο θα μπορούσε να
ξεκαθαριστεί αμέσως το για ποια έκδοση μιλάμε. Θα μπορούσες επιπλέον εφόσον
είχες τις όποιες απορίες να ζητήσεις από εμένα να επικοινωνήσω και να ζητήσω
λεπτομέρειες, κάτι που θα έκανα ευχαρίστως και χωρίς καμία αντίρρηση.

Εγώ έχω ήδη επικοινωνήσει με το εν λόγω κατάστημα για να ζητήσω διευκρινήσεις.
Αμέσως και χωρίς κανένα ενδοιασμό μου απάντησαν πολύ
ευγενικά και μου έλυσαν τις όποιες απορίες μου.

Το εν λόγω κατάστημα είναι το πρώτο και φθηνότερο που εμφανίζεται
στην λίστα των καταστημάτων, εάν αναζητήσει κάποιος το Pro Evolution Soccer 2010
στο www.skroutz.gr, οπότε κανένας δεν μπορεί να μου
προσάψει την παραμικρή κατηγορία ή να αφήσει το οποιοδήποτε υπονοούμενο
γιατί έβαλα το link του εν λόγω καταστήματος.

Για τους παραπάνω λόγους παραθέτω ξανά το link για τον όποιο ενδιαφερόμενο,
σημειώνοντας ότι μετά την επικοινωνία μου με το κατάστημα
μου είπαν ότι πρόκειται για την Ευρωπαϊκή Έκδοση.

http://www.activate.gr/index.php?pa...ion=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Το ανωτέρω ποστ διατηρήθηκε κατά το σκέλος που αποτελεί απάντηση στα όσα γράφηκαν παραπάνω και ξεκαθάρισης ως είναι αυτονόητο της θέσης σου, και αφαιρέθηκε το τμήμα που αποτελεί αρχή αντιπαράθεσης. Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι και να αναμένουμε μία ήρεμη εξήγηση. Δεν χρειάζεται να γράφονται τέτοια πράγματα εν θερμώ.

Το ανωτέρω ποστ διατηρήθηκε κατά το σκέλος που αποτελεί απάντηση στα όσα γράφηκαν παραπάνω και ξεκαθάρισης ως είναι αυτονόητο της θέσης σου, και αφαιρέθηκε το τμήμα που αποτελεί αρχή αντιπαράθεσης. Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι και να αναμένουμε μία ήρεμη εξήγηση. Δεν χρειάζεται να γράφονται τέτοια πράγματα εν θερμώ.

Δεν ειναι απαραιτητα κακο να γινονται αντιπαραθεσεις παντως.

Ανθρωποι ειμαστε, διαφόρων χαρακτηρων και ψυχολογιων...
Δεν ειμαστε ουτε σχολικη ταξη, ουτε ειμαστε στον στρατο.
Ας μενουν ως εχουν τα κειμενα, τα εχουμε πει δεκαδες φορες, απο τα γραπτα μας (τουλαχιστον εδω) κρινομαστε.

Αν καποιοι θελουν να εκτειθονται, γιατι πρεπει καποιοι αλλοι (που μπορουν λογω δυνατοτητων επεμβασης στην πλατφορμα) τα σπευδουν για το αντιθετο ?

Αφηστε λοιπον τον καθενα να εκφραζεται οπως θελει (εντος των οριων φυσικα της ευπρεπειας), δεν πιστευω οτι θα μας γυρισει πισω, ουτε οτι θα μας κανει κακο.

-bye-

Χρειάζεται να πέσουν οι τόνοι. Το παρόν power buy από την αρχή έχει να κάνει με την Ελληνική έκδοση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Φυσικά είναι κάτι παραπάνω από θεμιτό τα μέλη να ψάχνουν και να προτείνουν μέρη όπου μπορούν να γίνουν αγορές φθηνότερα. Πολλές φορές πράξεις που θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να παρεξηγηθούν όταν δεν έχουν διερευνηθεί επαρκώς ώστε να είναι σίγουρο πως αναφέρονται στο ίδιο ακριβώς προϊόν. Για εμένα αυτό έγινε και εδώ. Δεν υπάρχει λόγος συνέχειας αυτής της αντιπαράθεσης αφού είναι καθαρό ότι ο Αλέξης πόσταρε την τιμή εδώ γιατί πίστεψε πως αναφερόταν στο ίδιο προϊόν, ενώ τελικά αυτή η τιμή αναφερόταν σε άλλο.

Δεν νομίζω οτι ο JohnBougiou ό,τι έιπε ή έκανε, έγινε με αρνητική προδιάθεση απέναντι στον Αλέξη.

Είναι άσχημο να αφαιρούνται κομμάτια απο τα γραπτά μας, αλλά όταν δεν γίνονται απο κακή πρό(δια)θεση, καλό θα ήταν να λύνονται οι όποιες διαφορές είτε μέσω πμ είτε με πιο ήπιους τόνους. Άλλωστε δε νομίζω οτι κανείς κακοχαρακτήρισε τον Αλέξη μετά το ποστ του με το λινκ, αλλά ούτε οτι κι ο JohnBougiou είναι ενας αμφιλεγόμενης αξίας συντονιστής.

Προσωπικά θα χαιρομουν ιδιαίτερα αν λυνόταν η οποιαδήποτε μεταξύ σας διαφορά εκτός τόπικ, και να συμπεριφερθούμε εκατέρωθεν χωρίς να "ταμπουρονόμαστε" πίσω απο το πληκτρολόγιο έτοιμοι να εκτοξέυσουμε τα mice μας...

Φιλικότατα
Γιάννης

Υπήρξε μια παρεξήγηση που έσφαλα και εγώ σε μεγάλο βαθμό,ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιο μέλος μας. Αυτό συνέβη διότι υπήρχαν ανακρίβειες που δεν μου επιτρεπόταν να τις αφήσω να αιωρούνται.

Επειδή το θέμα πιστεύω ξεκινά από μια παρεξήγηση η οποία δεν διευθετήθηκε από νωρίς, και μία τουλάχιστον άστοχη χρήση λεξιλογίου από τον συντονιστή, δεν μπορώ να αφήνω να αιωρείται μία ανούσια αντιπαράθεση.

Καλώς επισημαίνεται η καλύτερη τιμή -δεν ξέρω βέβαια για τι συζητάτε εδώ :p - και για αυτό υπάρχουν τα φόρα, για να επικοινωνούν οι χομπίστες. Όλα τα άλλα θα μπορούσαν να έχουν λυθεί σε δύο σειρες.

Παρακαλώ να συνεχίσει το νήμα, εάν διατηρείται το ενδιαφέρον για την προ-παραγγελία.

Υπήρξε μια παρεξήγηση που έσφαλα και εγώ σε μεγάλο βαθμό,ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιο μέλος μας. Αυτό συνέβη διότι υπήρχαν ανακρίβειες που δεν μου επιτρεπόταν να τις αφήσω να αιωρούνται.

:shakehands::grinning-smiley-043

Επειδή έπαιξα εχθές το demo... και απογοητεύτηκα, ζητώ συγγνώμη αλλά αποσύρομαι απο την ομαδική αγορά, μιας και το παιχνίδι δεν θα το αγοράσω. Δυστυχώς θεωρώ οτι κατέστρεψαν το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Φέτος η επιλογή μου θα είναι το FIFA 10._

Επειδή έπαιξα εχθές το demo... και απογοητεύτηκα, ζητώ συγγνώμη αλλά αποσύρομαι απο την ομαδική αγορά, μιας και το παιχνίδι δεν θα το αγοράσω. Δυστυχώς θεωρώ οτι κατέστρεψαν το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Φέτος η επιλογή μου θα είναι το FIFA 10._

Σοβαρά?
Τόσο χάλι ?
Λες να την πατήσουμε όπως το 2008? Τι θα παιζουμε μετά?

Τι δεν σου αρεσε και απογοητευτηκες τοσο ?

Status
Not open for further replies.