Probl με picons!

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια εβαλα το newnigma και κατεβασα και τα δυο σετακια με picons απο το menu του newnigma lcd-skin τα lcd στην oled παιζουν αλλα στο skin δεν παιζει για δωστε τα φωτα σας!-bye-

Οχι καταρχην newnigma λεμε τωρα και μετα ναι του ειπα οτι τα εβαλα στην flash και μετα αφου ειπα οτι στην oled τα αλλα δουλευουν ειναι δυνατον να μην τα εχω δηλωσει?-bye-

Εγώ τα έχω σε δεύτερο φλασάκι (το πρώτο έχει το BA) και δουλεύουν κανονικά.Έχω δοκιμάσει και στον εξωτερικό δίσκο και πάλι δούλευαν κανονικά.
Στη flash δεν τα βάζω για να μην τη βαρύνω και άλλο.

Παιδια εβαλα το newnigma και κατεβασα και τα δυο σετακια με picons απο το menu του newnigma lcd-skin τα lcd στην oled παιζουν αλλα στο skin δεν παιζει για δωστε τα φωτα σας!-bye-

Καταρχήν, έχεις κατεβάσει τα σωστά; Το Newnigma σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις HD picons ή SD. Ανάλογα με το skin που χρησιμοποιείς (αν είναι HD ή όχι) πρέπει να έχεις και τα αντίστοιχα picons.
Δεύτερον, πρέπει να δηλώσεις τη σωστή τους θέση (όπως ήδη είπε ο morfeas2002) κάπου στις επιλογές του Newnigma. Δεν θυμάμαι τώρα την ακριβή θέση αυτής της ρύθμισης (έχω καιρό να κάνω boot σε Newnigma) αλλά κάποιος φίλος θα μπορέσει να μας τη θυμίσει (είναι στο blue button).

Καταρχήν, έχεις κατεβάσει τα σωστά; Το Newnigma σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις HD picons ή SD. Ανάλογα με το skin που χρησιμοποιείς (αν είναι HD ή όχι) πρέπει να έχεις και τα αντίστοιχα picons.
Δεύτερον, πρέπει να δηλώσεις τη σωστή τους θέση (όπως ήδη είπε ο morfeas2002) κάπου στις επιλογές του Newnigma. Δεν θυμάμαι τώρα την ακριβή θέση αυτής της ρύθμισης (έχω καιρό να κάνω boot σε Newnigma) αλλά κάποιος φίλος θα μπορέσει να μας τη θυμίσει (είναι στο blue button).
Ξερω που το δηλωνω αλλα δεν ηξερα αυτο με το skin και τα HD picons ευχαριστω μαλλον αυτο θα ειναι γιατι παλια που δουλευε ειχα το nemesis glassline και τωρα εχω το newnigma 2 HD-bye-
Θα το δοκιμασω!

Απάντηση: Re: Probl με picons!

Στη flash δεν τα βάζω για να μην τη βαρύνω και άλλο.

οχι οταν το image ειναι σε multiboot (δεν μπορει να αποθηκευτεί στην flash )

παιδες τα εχουμε ξαναπεί -βάζουμε τα picon της αρεσκείας μας στο usb (media/usb/piconHD) και τα εχουμε σε ολα τα image

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=46292

Τα καταφερα τελικα τα εσωσα στον σκληρο με το newnigma απο τα μενου του τα κατεβασα ως.. Picons HD3D skin set allsat και ολα ok-bye-

Re: Απάντηση: Probl με picons!

Τα καταφερα τελικα τα εσωσα στον σκληρο με το newnigma απο τα μενου του τα κατεβασα ως.. Picons HD3D skin set allsat και ολα ok-bye-
ναι αλλα τωρα ο δισκος θα δουλευει συνεχεια

Και οταν κλεινη ο δεκτης η οταν ειναι ανοιχτος και εγω το φανταστηκα καλα θα τα αλλαξω!
Ευχαριστω για την υπενθημηση!

Ενταξει leo ολα ok τωρα καταλαβα την λογικη οτι εφοσων τρεχει το barry allen το stick ειναι η flash του image ενταξει τα εβαλα ολα ρολοι!