Problem hdmi on board

Έχεις ένα τροφοδοτικό από άλλο pc να δοκιμάσεις μια στιγμή; Δώσε ρεύμα μόνο στην μητρική, και δες αν ξεκινάει. Άσε όλα τα περιφερειακά ασύνδετα και βάλε μόνο την CPU & 1 DIMM μνήμης...

2) Πες μας πόσα Watt είναι το τροφοδοτικό. Από τις φωτογραφίες που έδωσες, μου φαίνεται μικρό. AN υποθέσω ότι πήρες το 280W δίνει ΜΟΛΙΣ 33 W στα 3V, ενώ έχεις βάλει επεξεργαστή των περίπου 60W!
Νομίζω ότι εκεί εντοπίζεται το πρόβλημά σου. Θες μεγαλύτερο τροφοδοτικό ή οικονομικότερη CPU.

Εδώ και πολλά χρόνια τα VRMs του επεξεργαστή τροφοδοτούνται με 12V, όχι 3.3, οπότε δεν πρέπει να φταίει αυτό.

Το μόνο που μπόρεσα να βρω στο site της intel, ήταν:

06(65W) -- 12V2: 8A continuous and 13A peak for at least 10ms.

Οπότε. το τροφοδοτικό ίσως τον καλύπτει. Αλλά πραγματικά νομίζω ότι πρέπει να δοκιμαστεί και με άλλο τροφοδοτικό. Οι επεξεργαστές χρησιμοποιούν και τις 2 τάσεις, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για τα 3.3 από την intel...

Στην σελίδα 51 του ίδιου, δίνει λεπτομέρειες για ένα "τυπικό" 270W PSU:

Attachments

• Intel.jpeg
    Intel.jpeg
    24.9 KB · Views: 9
Οπότε αυτό, αν και 280W, δεν φαίνεται να είναι 100% συμβατό:
Code:
Voltage 	Max. Current     Max. Load
  12V                15A            180W
   5V                11A             55W
 3.3V                10A             33W

Αλλαχτηκε η μητρικη με αλλη ιδια. Τζιφος. Χρησιμοποιηθηκαν αλλες μνημες. Τζιφος. Αυριο δοκιμαζω αλλο τροφοδοτικο και το pc λυνεται για τριτη φορα:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Αν δεν ειναι το τροφοδοτικο (που δε το νομιζω) θα αρχισουν να μου μπαινουν ιδεες για τον penryn:FSGSFGS4:

Η ιδεα του μηπως , με το υπαρχον Βιος, δεν βλεπει το cpu, πως σου ακουγεται?
Μηπως πρωτα θελει αναβαθμιση??

Εντέλει δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό (όχι όμοιο, αλλά δυνατότερο!);