ΠΡΟΒΛΕΜ με δισκο !

16 July 2006
7,526
HAMBURG
Εχω ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο με το πισι μου!

Ακουω Ραδιοφωνο μεσω Ιντερνετ και παιζει συνεχως !
ταυτοχρονα καμια φορα κατεβαζω και καμια ματροσκα.... :grinning-smiley-043

εκει που καθομαι και χαζευω <γενικως > :slapface:
αρχιζει το ραδιο και κανει σπασιματα στον ηχο ........ταυτοχρονα ο ενας δισκος 500αρης ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ εσωτερικος δεν εμφανιζετε πουθενα !!!!

δηλ, αν εκεινη την στιγμη ανοιξω το φακελο MY COMPIUTER και ο οποιος δειχνει ολα τα μηχανηματα που εχει μεσα το πισι εκει ΔΕΝ εμφανιζεται πλεον ο 500αρης ......

ουτε στο Speed FAn τον δειχνει εκεινη την στιγμη !!!!

αν κανω NEW START τοτε αναγνωριζετε κανονικα ο δισκος απο ολα και φυσικα δουλευει κανονικα !

αλλα αν αφησω ανοιχτο το πισι για λιγη ωρα και παω να κατεβασω κατι μετα απο λιγη ωρα αρχιζουν αυτα τα κουφα !

τι φταιει ;;;;; να τα παιζει ο δισκος η κατι αλλο ;

Υγ, ξεχασα να πω οτι εκεινη την στιγμη που κανει σπασιματα ο ηχος του Ραδιου <ετσι καταλαβαινω οτι κατι τρεχει> αναβει το φωτακι των σκληρων συνεχως και η ενδειξη του ποντικιου σερνεται πανω στην οθονη με κοληματα!

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΕΜ με δισκο !

Πάρε καλό μπακάπ.. Δεν τον βλέπω καλά τον δίσκο....

λες ε;;;

λες να θελω μνημη παραπανω ;;;;; εχω 1 γιγα DDR να θελει και αλλο;

αντε τωρα να μπακαπιασω !!!:ADFADF1:
βρε να παρει .....

Μπακάπ και επιστροφή τον 500άρη δίσκο..

εβγαλα μολις τωρα τον 500αρη εκτος και παιζει καλα μεχρι στιγμης ......

το κακο ειναι οτι και με τον 500αρη πανω παιζει για καμποση ωρα καλα και δεν μπορω να πω με βεβαιωτητα οτι φταιει αυτος !
αν δεν κανει τιποτα μεχρι το βραδυ με τον δισκο εκτος πισιου τοτε οντως ειναι αυτος ο φταιχτης και εγω ο Μ@λακας που δεν βρισκω την αποδειξη αγορας για επιστροφη........:bigcry::bigcry:

ΧΑΧΑΧΑ.........

τελικα ηταν το ΜΟΝΤΕΜ η Ρουτερ πως διαολο λεγεται.....!!!!!!!!

εβαλα ενα παλιο που ειχα και ολα καλα !!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ, το οτι αυτο που εκανε < κακουλες > ηταν Σιεμενς παιζει ρολο;;;;;;;.......................

?! Θα μας τρελάνει το router σου...

εμενα να δεις ......

απλα καθαριζε η γυναικα με τη σκουπα και το γυρισε αναποδα ....

μολις το ειδα λεω..... ΛΕΣ;;;;;;;; :idea::idea:

εχοντας κατα νου οτι και με τον 500αρη δισκο εκτος λειτουργειας μου εκανε κατι σπασιματακια στο ηχο του ραδιοφωνου αλλα δεν ημουν σιγουρος !

και το αλλαξα ......

Last edited: