ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

εδω αντεξε με 60 νεκρους ενα καρο κλοπες και απατες με ταυτοχρονη διαλυση των ταμείων , υποκλοπές , ευρωπαικα δικαστηρια στην σειρα , βασανισμους ,
διασυρμο και επιτιριση της χωρας , καταβυθιση του ΑΕΠ , ΚΑΙ σχεδόν ολοκληρωτικο εμπρησμο της ατικής και της , πελοπονήσου απο καθαρη βλακεία!!
και χίλια δυο αλλα ,,, και θα μασήσουνε με 153 εδρες???
ΒΡΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!
( για τα οικονομικα στις εργαζομενες οικογένειες νομίζω δεν θέλει και κανα master να καταλάβουμε οτι το πράγμα εχει παει κατα διαόλου!!!!)

καταστράφηκε η Ελλάδα μας και δεν το πήραμε χαμπάρι ??????

Νομίζω ότι οι γενικές μας θέσεις Σπύρο έχουν γίνει εν πολλοίς κατανοητές παρόλο που έχεις μια τάση να βγάζεις συμπεράσματα εκ μέρους μου και να κάνεις άστοχες γενικεύσεις. Δυστυχώς Σπύρο την "έχουμε βάψει" εδώ και χρόνια οπότε δοκιμάζοντας και κάτι άλλο δεν θα χάναμε και τίποτα.

Προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι ακόμα μέσω της παρούσας συζήτησης και του συγκεκριμένου μέσου.
Θα μου επιτρέψεις από δω και στο εξής να είμαι πιο φειδωλός στα posts μου γύρω από πολιτικά θέματα αρχίζοντας από τώρα.

Εγινε.Εγώ μπορώ να εκφράσω την ικανοποίησή μου σαν ´καθεστωτικός´που σήμερα η αριστερά με όλα τής τα λάθη και τίς διαμάχες της πήρε γύρο στο 13%??
Καλό μου φαίνεται γιατί αυτή θά τραβήξει το βάρος τής αντιπολίτευσης.
Και το πιό σημαντικό..Δεν υπέκυψε ο κόσμος της στούς εκβιασμούς για να ξαναγίνει ´λοιπές δημοκρατικές δυναμεις´.
Ας λύσουν άλλοι τα προβλήματά τους μόνοι τους αλλά όχι στίς πλάτες της πάλι..................

Αντώνη και όλα αυτά γίνανε σε τρία χρόνια.
Πρίν ζούσαμε σε παράδεισο.
Μονον 80νεκρούς το Σαμαινα.

AAA :idea: μιας και πιάσαμε τα ναυτικά ,, THN κωλοφαρδιά με το κρουαζεροπλοιο που την βαζεις???
γλυτωσαμε απο τιτανικο απο καθαρη τυχη!!!!

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

AAA :idea: μιας και πιάσαμε τα ναυτικά ,, THN κωλοφαρδιά με το κρουαζεροπλοιο που την βαζεις???

Έχω την εντύπωση ότι έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη ή είσαι μικρός σε ηλικία για να γνωρίζεις κάποιες προηγούμενες καταστάσεις !!!!

Το ευτυχες ειναι οτι απο αυριο η χωρα επιτελους θα προχωρησει, με γρηγορα βηματα, προς το μελλον.

Θα γινουν, οπου χρειαζεται, βαθιες τομες και θα επικρατησει αξιοκρατια, διαφανεια και ανανεωση σε προσωπα και θεσμους, μεχρι το μεσημερι της Δευτερας.

Ο πλουτος που παραγουμε θα αναδιανεμηθει ισοτιμα, πραγμα που θα εχει αμεσο αντικτυπο στο βιοτικο επιπεδο των κατωτερων κοινωνικων στρωματων, πιθανοτατα απο Τεταρτη πρωι.

Οι μισθοι, οι συνταξεις, τα επιδοματα ανεργιας θα φτασουν συντομα (ισως και πριν το Σαββατοκυριακο) τα Ευρωπαϊκα επιπεδα, ενω η χωρα θα ανακτησει το πρεστιζ της στον διεθνη χωρο το αργοτερο μεχρι το τελος του μηνα.

Τελος, καπου πηρε το αυτι μου οτι μαζι με τα laptop των 100 δολαριων που θα μοιραστουν στους φοιτητες, θα δωθουν και D-ILA των 5.000 ευρω στους προβολοπαθεις...

Το ακομα πιο ευτυχες ειναι πως και ο Γιωργακης να εβγαινε, παλι ακριβως τα ιδια θα συνεβαιναν.

Αμα θές ξεκινάμε απο το 1974.Κανένα πρόβλημα.Αλλά και για το 1985 και το 89 και το 90-93 και το 96 και το 2000.Γιά ολα´μέχρι σήμερα.
Ισως και σε καφέ γιατί εδώ μέσα θα χαθούμε.!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Έχω την εντύπωση ότι έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη ή είσαι μικρός σε ηλικία για να γνωρίζεις κάποιες προηγούμενες καταστάσεις !!!!
ειμαι ελαφρα μεγαλυτερος απο εσας αγαπητε μου afam αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως ενοείται περι επιλογής μνήμης

Τελος, καπου πηρε το αυτι μου οτι μαζι με τα laptop των 100 δολαριων που θα μοιραστουν στους φοιτητες, θα δωθουν και D-ILA των 5.000 ευρω στους προβολοπαθεις...

Aυτο ηταν λαθος που δεν το συμπεριελαβαν στις παροχες τους.

Μεχρι και ο Σπυρος θα τους ψηφιζε......:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Aυτο ηταν λαθος που δεν το συμπεριελαβαν στις παροχες τους.

Μεχρι και ο Σπυρος θα τους ψηφιζε......:grinning-smiley-043

Αφού δινανε δωρεάν ιντερνέτ ρέ.
Τούς τάπε ο Τσίπρας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ειμαι ελαφρα μεγαλυτερος απο εσας αγαπητε μου afam αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως ενοείται περι επιλογής μνήμης

Επιλεκτικής έγραψα, μην μου αλλάζετε το post αγαπητέ !!!!!

Σαν μεγαλύτερος που είστε πιστεύω ότι γνωρίζετε τι σημαίνει επιλεκτική μνήμη!!-bye-

Οσο υπάρχει τέτοια αξιωματική αντιπολίτευση δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα.Και να φύγουν που δεν θά γίνει αυτό γιατί έρχονται προεδρικές εκλογές θα κάνει νέες εκλογές και θά τίς ξανακερδίσει.Η κρίση τής Αξ.Αντιπ. είναι τεράστια.
Και υπάρχουν και άνθρωποι πού έχουν ζήσει και άλλες χάλια κυβερνήσεις στην Ελλάδα.Μα πολύυυυ χάλια.
ΡΕ ΚΆΤΣΕΤΕ ΚΑΛΆ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΤΕ ΤΏΡΑ 40 ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΙΝ .
Άντε καλό ξημέρωμα και είθε η αυριανή μέρα να είναι μια νέα αρχή για όλους μάς . μ άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε όπως λέει κι ο φίλος μας ο Βαγγέλης
Καληνύχτα

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΡΕ ΚΆΤΣΕΤΕ ΚΑΛΆ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΤΕ ΤΏΡΑ 40 ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΙΝ .
Άντε καλό ξημέρωμα και είθε η αυριανή μέρα να είναι μια νέα αρχή για όλους μάς . μ άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε όπως λέει κι ο φίλος μας ο Βαγγέλης
Καληνύχτα

ΑΜΕΝ

Αμα θές ξεκινάμε απο το 1974.Κανένα πρόβλημα.Αλλά και για το 1985 και το 89 και το 90-93 και το 96 και το 2000.Γιά ολα´μέχρι σήμερα.
Ισως και σε καφέ γιατί εδώ μέσα θα χαθούμε.!!!!!!
Σωστα δεν εχει νοημα αιντε κανονίστε για καμια μπυρα ( οι καφέδες είναι για τους βραζιλιάνους εδω είναι βαλκάνια!) μπορει να φτιαξουμε και κανα κομα να γουσταρουμε !!!!