npaolo Established Member 2 November 2007 113 21 January 2010 #1 Εχω Πρόβλημα στο amblight philips9731d αφού λειτουργεί μόνο η αριστερή πλευρά και στο κέντρο το μισό, η δεξιά πλευρά και το κεντρικό μισό ανάβει για ένα δευτερόλεπτο και κλίνει.είναι εκτός εγγύησης
Εχω Πρόβλημα στο amblight philips9731d αφού λειτουργεί μόνο η αριστερή πλευρά και στο κέντρο το μισό, η δεξιά πλευρά και το κεντρικό μισό ανάβει για ένα δευτερόλεπτο και κλίνει.είναι εκτός εγγύησης
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 21 January 2010 #2 Παρε τηλ. το σερβις της Philips ωστε να την δει καποιος τεχνικος και αναλογα με το τι εχει χαλασει θα δεις αν σε συμφερει να την φτιαξεις η οχι...
Παρε τηλ. το σερβις της Philips ωστε να την δει καποιος τεχνικος και αναλογα με το τι εχει χαλασει θα δεις αν σε συμφερει να την φτιαξεις η οχι...
npaolo Established Member 2 November 2007 113 21 January 2010 #3 Πήρα τηλέφωνο το σερβις και μου είπαν να την στείλω,και τότε θα μου πούνε το κοστολόγιο,μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για να γλιτώσω την ταλαιπωρία
Πήρα τηλέφωνο το σερβις και μου είπαν να την στείλω,και τότε θα μου πούνε το κοστολόγιο,μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για να γλιτώσω την ταλαιπωρία
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 21 January 2010 #4 npaolo said: Πήρα τηλέφωνο το σερβις και μου είπαν να την στείλω,και τότε θα μου πούνε το κοστολόγιο,μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για να γλιτώσω την ταλαιπωρία Click to expand... Υπαρχει τροπος να το κλεισεις εντελως?
npaolo said: Πήρα τηλέφωνο το σερβις και μου είπαν να την στείλω,και τότε θα μου πούνε το κοστολόγιο,μήπως υπάρχει άλλος τρόπος για να γλιτώσω την ταλαιπωρία Click to expand... Υπαρχει τροπος να το κλεισεις εντελως?
npaolo Established Member 2 November 2007 113 21 January 2010 #5 Yperion said: Υπαρχει τροπος να το κλεισεις εντελως? Click to expand... το on-off του amblight δουλευει κανονικα
Yperion said: Υπαρχει τροπος να το κλεισεις εντελως? Click to expand... το on-off του amblight δουλευει κανονικα
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 21 January 2010 #6 Οποτε η το κλεινεις εντελως και ξεχνας οτι υπαρχει η την πας για επισκευη...