πρόβλημα ανάγνωσης κάρτας

warrior

New member
29 October 2009
74
καλημέρα παιδιά.έχω δέκτη τον commander 5000ir.πριν 10 ημέρες περίπου αγόρασα την κάρτα al jazeera sport 1-8 για ένα χρόνο.έπαιζε κανονικά στην αρχή.από χθες δεν ανοίγει τα κανάλια.σε επικοινωνία με το μαγαζί που την αγόρασα λέει ότι χρειάζεται module (αν το λέω σωστά) ο δέκτης. έχει δίκιο;και αν ναι τι πρέπει να πάρω (μάρκα εννοώ) για να παίξει η κάρτα (είναι irdeto2).πόσο κοστίζει περίπου;ευχαριστώ.

Καινούργιο irdeto μπορείς να βρείς σε πολλά δικτυακά μαγαζιά για 35-60 ευρώ. Δοκίμασε και στο ebay για κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο.

καλημέρα παιδιά.έχω δέκτη τον commander 5000ir.πριν 10 ημέρες περίπου αγόρασα την κάρτα al jazeera sport 1-8 για ένα χρόνο.έπαιζε κανονικά στην αρχή.από χθες δεν ανοίγει τα κανάλια.σε επικοινωνία με το μαγαζί που την αγόρασα λέει ότι χρειάζεται module (αν το λέω σωστά) ο δέκτης. έχει δίκιο;και αν ναι τι πρέπει να πάρω (μάρκα εννοώ) για να παίξει η κάρτα (είναι irdeto2).πόσο κοστίζει περίπου;ευχαριστώ.

να προσπαθησεις να αναβαθμισεις πρωτα το δεκτη σου και μετα να πας σε αγορα modul γιατι μπορει και να μη χρειαζεται

σε εκ νεόυ επικοινωνία με το μαγαζί μου είπε ότι το μοντέλο του δέκτη δεν παίρνει modul.είναι δυνατόν;τζάμπα τα 200 Ευρώ που έδωσα για την κάρτα;

το λογισμικό που θα το βρώ;ξέρετε ποιο είναι το τελευταίο;κάπου βρήκα ένα πριν κανένα μήνα περίπου......

ευχαριστώ φίλε.θα το κάνω και θα σας ενημερώσω αν πέτυχε.γιατί πάω να σκάσω που δεν παίζει.......

παιδιά δυσάρεστα τα νέα.πέρασα το τελευταίο λογισμικό στον δέκτη (13-10-2009) αλλά η κάρτα δεν ανοίγει.παίζει το σενάριο να χάλασε από κάποιο λόγο; το παράξενο είναι ότι η παλιά κάρτα που έχω (4 κανάλια) με σύστημα viacess παίζει κανονικά. τι άλλο μπορώ να κάνω;

να χαλασε η καρτα δεν νομιζω ελπιζω να μην την ειχες μεσα την ωρα της αναβαθμισης

ασφαλώς και δεν την είχα.πριν από λίγο την έβαλα και σε module σε δέκτη humax μπας και ανοίξει αλλά και εκεί τίποτα.μάλλον θα την πάω στο κατάστημα που την πήρα να την τσεκάρει.......δεν βλέπω να υπάρχει κάτι άλλο να κάνω