Λοιπόν, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά θα σου πω πώς το "έλυσα" το πρόβλημα, επειδή μου παρουσιάστηκε τουλάχιστον σε 10 - 12 DVD αν θυμάμαι καλά, γραμμένα από το 2004 και μετά. Το έλυσα αλλά με προϋποθέσεις, γι' αυτό δεν ξέρω αν σε εξυπηρετήσει κάτι τέτοιο.
Άλλα DVD δεν ξεκινούσαν να παίζουν και άλλα κολλούσαν, στο 20' ή στο 25 ή 50' κάτι, δεν έχει σημασία.
Τα έκανα ματρόσκες. Χρησιμοποίησα το MakeMkv, το οποίο "ταλαιπωρήθηκε" μεν αλλά με γλύτωσε από την κατσάδα της μικρής,

η οποία ευτυχώς, δεν έχει πρόβλημα αντί για DVD, να αναπαραγάγει MKV αρχεία. Το αποτέλεσμα όπως φαντάζεσαι, είναι οπτικά και ηχητικά το ίδιο, με το πρωτότυπο.
Το αν θα σε βοηθήσει ή όχι δεν το ξέρω επειδή δεν δοκίμασα να μετατρέψω MKV σε DVD, πράγμα που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ποιότητα.
Τελειώνοντας, να σου πω ότι 2 απ' αυτά που μετέτρεψα σε ματρόσκες, όχι μόνο δεν έπαιζαν, αλλά κόλλαγαν τον υπολογιστή και χρειαζόταν reset για να δουλέψει πάλι.
Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις, είναι και δωρεάν.
Καλή τύχη ότι κι αν κάνεις.
Υ.Σ. Υπ' όψιν ότι τα δισκάκια ήταν σε άριστη κατάσταση και κάποια, δεν είχαν παίξει ποτέ.