Sandman
New member
- 23 July 2008
- 75
Δεν μου έχει καεί συσκευή από υπέρταση (το ότι οι συσκευές μπορούν να καούν από "υπέρταση" είναι σπάνιο φαινόμενο - μύθος). Επειδή δεν αγοράζω κακής ποιότητας συσκευές, με ελαττωματικά τροφοδοτικά. Και το να μην έχω UPS και σταθεροποιητές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ.
Δεν παίζω με τις λέξεις, το λέω ξεκάθαρα.
Δεν ειναι μύθος αυτό petasis. Μετά απο μια διακοπή ρεύματος το δίκτυό σου μπορεί να δεχτεί υπέρταση απο την ΔΕΗ (στιγμιαία) που να σου κάψει τροφοδοτικό. Και αυτό να είσαι σίγουρος οτι δεν θα οφείλεται στην ποιότητα του τροφοδοτικού σου. (Επίσης για να ξέρεις 3 εταιρείες φτιάχνουν όλα τα τροφοδοτικά των εταιρειών Α brand που υπάρχουν σήμερα και οι 3 είναι στην Κίνα). Λυπάμαι αλλά αυτό που σου λέω μπορεί να μην σου έχει τύχει εσένα ακόμα -ή αν σου έχει τύχει να περιμένεις κάλυψη απο την εγγύηση μιας και δεν σε ενδιαφέρει να βελτιώνεις τα πράγματα σπίτι σου - αλλά εμένα που δούλευα σε σέρβις μου τύχαινε τακτικά. (ειδικά με ανθρώπους στενόμυαλους και ξεροκέφαλους που νόμιζαν επειδή αγόραζαν μια συσκευή θα είχαν και lifelong guarantee χωρίς να λαμβάνουν τα μέτρα τους σε περιπτώσεις καταιγίδων και πτώσεων ρεύματος). Σίγουρα έχω δεί περισσότερα απο όσα εσύ και σε παρακαλώ να μην το παίζεις ξερόλας. Εκτός αν έχεις στο ενεργητικό σου κάμποσα χρόνια σε επισκευές ηλεκτρικών συσκευών όπως συμβαίνει να έχω εγώ!!