Πρόβλημα εγγραφής. Ειναι φυσιολογικό?

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,218
Θεσσαλονίκη
Κερδισα ενα κινεζικο dvd recorder, αλλα στην εγγραφη απο τον δορυφορικο δεκτη ή το dvd player η εικονα παρουσιαζεται με ασταθης με εντονη διακυμανση στη φωτεινοτητα. Σε εγγραφη απο Video VHS η απο την τηλεοραση δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Τι συμβαινει? Προκειται περι ψηφιακης προστασιας? SOS παιδια γιατι δεν εχω ιδεα απο dvd εγγραφης.

Να διευκρινισω οτι το recorder γραφει μονο σε DVD δισκακι. Καλωδια αλλαξα 3-4 και απο το VHS εγραφε παντα χωρις προβλημα.

Μάλλον είναι προστασία Macrovision. Αν το VHS είναι παλιό μπορεί να μην έχει και γι' αυτό να δουλεύει.

Το Macrovision είναι αναλογική προστασία. Παίζει επίτηδες την φωτεινότητα ώστε να μπερδεύει τα κυκλώματα των εγγραφέων και να κάνει το αντίγραφο άχρηστο.

Και εγω για macrovision το περασα, μεχρι που συνδεσα το Blue Sky και επαιζε κανονικα. Ασε που ειμαι εξοπλισμενος και με "ειδικο" βελτιωτη εικονας :antlers:Ετσι πονηρευτικα, και επαιξα λιγο με τα καλωδια, οπως ειπε και ο φιλος Silent. Oντως τρωνε παρεμβολες απο τις ατελειωτες συσκευες στο Rack. Μολις τα απομακρυνα λιγο απο τις υπολοιπες συσκευες εξαφανιστηκε το προβλημα.:bang: Τα καλωδια ηταν πολυ μαπα, και χρειαζονται λιγο καλυτερα. Σας ευχαριστω πολυ παιδια.