Προβλημα εγκαταστασης

Heineken

New member
26 July 2008
19
Πηρα σημερα αυτην την καρτα ηχου http://www.terratec.net/en/products/Aureon_5.1_USB_MK_II_2120.html για να συνδεσω τα ηχεια 5.1 με το λαπτοτ. Το προβλημα ειναι οτι δεν δεχεται τα drive μου βγαζει το εξης μηνυμα
Connect the Aureon 5.1 usb to a free usb port on you system
καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει να απενεργοποιησω την καρτα ηχου ενσωματωμενη που εχει το λαπτοτ. Πως γινεται απο το bios δεν βρηκα κατι.

Εγραψα ψιλο βιαστικα το εκανα αλλα τζιφος. Τωρα δεν εχω ηχο ουτε απο την μητρικη, ακομα και με ενεργοποιηση της παλιας καρτας. Τι κανω;

Εαν εχεις vista και το εγκατεστησες χωρις το σοφτγουερ(σωστο),οι ντραιβερς εγκαθισταντε αυτοματα και το μονο που κανεις ειναι να πας στις ιδιοτητες της καρτας και να το ενεργοποιησης απο εκει.

Εαν εχεις xp επειδης αυτη η καρτα ειναι παλια πρεπει να εγκαταστησεις το σοφτγουερ που υπαρχει στο πακετο,για τους ντραιβερς.
Η καρτα ηχου δεν χρειαζεται να απενεργοποιηθει.
Για να την ξαναενεργοποιησης κανε μια επαναφορα σε προηγουμενο σημειο για να ξαναεγκατασταθουν οι drivers.
Kαι μετα παλι εγκατασταση.
Αυτα τα λιγα ξερω,ελπιζω να βοηθησα.-bye-

Εχω vista την νεα καρτα την βλεπει ως usb και οχι ως καρτα ηχου.

Ακομα και οταν παω απενεργοποιηση η καταργηση της παλια καρτας δεν την καταργει σωστα και μετα την επανεκκινηση ξανα βαζει μονο του τα drive της παλιας καρτας.

Οταν ανοιγεις την καρτελα ηχου δεν σου βγαζει ενα εικονιδιο καινουργιο που δεν υπηρχε πριν?
Αν ναι κανε κλικ επανω και μετα κλικ ορισμος προεπιλογης.

Το ελυσα το προβλημα, στην βιασυνη μου δεν εβλεπα οτι το cd με τα drive ειναι για χρ ενω τα βιστα ενημερωνονται μονα τους για την καρτα.