Πρόβλημα εικόνας σε SONY 46X3500...

Aυτό δεν συμβαίνει σε όλες... :p

Μην το λες. Σε κάποια μορφή συμβαίνει σε όλες, ακόμα και αν είναι μείωση φωτεινότητας του πίξελ όσο περισσότερο άσπρο είναι στην οθόνη.

Eδω ειναι μια "κατεστραμενη" Toshiba Cell για να φαινονται τα LED...

toshibacelltv41024x768-420-90.jpg

resolution.jpg

Kαι εδω το αγαπημενο σου θεμα. Πως αυξανουμε την "λεπτομερεια" στην εικονα.

Το οτι αντι να φαινεται καλυτερη η εικονα γινεται χειροτερη ειναι απλα μια μικρη λεπτομερεια και αυτη.:flipout:

resolution.jpg

Kαι εδω το αγαπημενο σου θεμα. Πως αυξανουμε την "λεπτομερεια" στην εικονα.

Το οτι αντι να φαινεται καλυτερη η εικονα γινεται χειροτερη ειναι απλα μια μικρη λεπτομερεια και αυτη.:flipout:

Σχετικό: πώς κάνουμε την εικόνα "φυσική":

simon-cowell-samsung-f96.jpg

simon-cowell-panasonic-v10.jpg

Μην το λες. Σε κάποια μορφή συμβαίνει σε όλες, ακόμα και αν είναι μείωση φωτεινότητας του πίξελ όσο περισσότερο άσπρο είναι στην οθόνη.

Στις οριζόντιες λωρίδες αναφερόμουν. Οι υπόλοιπες "παρενέργειες" του APL, είναι γνωστές σε πολύ χειρότερη έκφραση, από την εποχή των CRT...

Περιττό να πω τί το έχουμε κάνει το νήμα... :flipout:

Βρήκα μερικές ακόμα φωτογραφίες, που φαίνονται ξεκάθαρα τα LED του local dimming: :flipout:

IMG_5008.jpg

IMG_5007.jpg

IMG_5004.jpg

Παραλίγο να χύσω τον καφέ στο πληκτρολόγιο ρε συ... :laugh: :laugh: -bye-

Last edited:
Πάντως μου έχει σπάσει τα κ@κ@λα το πρόβλημα και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην πάρω άλλη...θέλω να πάρω μια 3ντι αλλά από αυτές της δεύτερης γενιάς - απο το νέο έτος πιστεύω - και ίσως εάν είμαι τυχερός να είναι από αυτές που δεν χρειάζονται γυαλιά! ;) Αν έχετε τιποτις πληροφορίες αμολήστε τις εδώ πέρα για να προετοιμάζω τον παρά!:FSGSFGS4: