Πρόβλημα eject σε PS3 40GB

nial

New member
10 December 2007
47
Αθήνα
Δυστυχώς το πρώτο thread που τυγχάνει να ανοίξω στο forum αφορά σε πρόβλημα.

Έβαλα λοιπόν ένα cd (μουσικής), το άκουσα και επειδή προέκυψαν διάφορες άλλες δουλειές στο σπίτι, έκλεισε μόνο του το PS (το έχω ρυθμίσει για eco λόγους να κλείνει στην μετά μία ώρα) με το cd μέσα.

Όταν λοιπόν το άνοιξα πάλι, πάτησα το eject και ... τακ ... τακ ... τακ ... :dead: τίποτα.

Παίρνω τη Sony Hellas ... "Α, μάλιστα, ...δεν φτιάχνεται ... με 150€ σας δίνουμε καινούργιο..."
"Ξέρετε, ήταν δώρο αγορασμένο από [τάδε] και είχε και total support (διευρυμένη εγγύηση στα 5 χρόνια)"
"Κακώς δίνει τέτοια εγγύηση ο [τάδε], δεν την εγκρίνει η Sony. Αν θέλετε πηγαίνετε στους τεχνικούς του [τάδε]"

Πήρα τηλ., πήγα χθες (ευγενέστατοι οι άνθρωποι), το πήραν, "θα σας ειδοποιήσουμε (να δούμε πότε) αν φτιάχνεται ή αν θα αντικατασταθεί" (ευτυχώς δωρεάν).

Τώρα καλά έκανα και το πήγα σε service τρίτων και όχι της αντιπροσωπείας, δεν ξέρω.
Από την άλλη μεριά, ακόμη 150€ για κάτι που πριν 20 μήνες κόστισε 500τόσα€ (μαζί με την 5ετή εγγύηση), με διάγνωση από τηλεφώνου ... :operator: ... (φαντάζομαι βέβαια αντιπροσωπεία είναι, μάλλον θα το έχουν ξανακούσει)

Υπάρχει κανείς με παρόμοιο πρόβλημα? Τι έκανε?

Καλωσόρισες!

Προσωπικά δεν έχω ακούσει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. Είσαι τυχερός που θα στο επιδιορθώσουν δωρεάν.

Το πρόβλημα αυτό συνήθως λύνεται κρατώντας παρατεταμένα το κουμπί eject.
Η αντιπροσωπεία της Sony Hellas είναι το λιγότερο απαράδεκτοι, για να μην πω κάτι χειρότερο.
Πάλι καλά που είχες εγγύηση.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα eject σε PS3 40GB

Το πρόβλημα αυτό συνήθως λύνεται κρατώντας παρατεταμένα το κουμπί eject.

Γι´αυτό έπρεπε πρώτα να γράψω στο forum και μετά να κάνω την όποια ενέργεια αλλά ....
... δεν πειράζει.

Να δούμε τι θα πουν και από το service.
Θα ενημερώσω απλώς και μόνο για λόγους αρχείου του θέματος για (ο μη γένοιτο) άλλους χρήστες.

Thnx anyway.

απο οσο γνωριζω ή θα το επισκευασουν, αν επισκευαζετε, ή θα στο αντικαταστησουν με καινουριο
αν εχουν ιδιο αλλιως 80αρι ή το νεο slim

απο οσο γνωριζω ή θα το επισκευασουν, αν επισκευαζετε, ή θα στο αντικαταστησουν με καινουριο
αν εχουν ιδιο αλλιως 80αρι ή το νεο slim

Ναι, αυτό μου είπαν και από το κατάστημα αγοράς.

Προσωπικά, αν δεν υπάρχει πια το ίδιο, θα προτιμούσα αντικατάσταση με το 80άρι και όχι το slim, παρότι έχει πιο μεγάλο σκληρό.

Δεν με εμπνέει και πολύ αισθητικά. Το άλλο, το παλιό, νομίζω είναι πιο ωραίο. (...κουβέντα να περάσει η ώρα...).:guitarist:

εχουν μεινει αρκετα 80αρια στην αγορα οποτε αν παει για αντικατασταση
μπορεις να τους ζητησεις αυτο και αν δεν εχουν στο συγκεκριμμενο καταστημα
(γιατι μαλλον για αλυσιδα μιλαμε) να στο φερουν απο αλλο μην δεχτεις το slim οτι και να σου πουν (εφοσον λες οτι προτιμας 80αρι)

εμενα δεν κλεινει απο το κουμπακι εαν ειμαι ξυπολητος δηλαδη εαν κανω γειωση πρεπει να μην κανω γειωση πουθενα για να κλεισει απο το κουμπακι, αυτο δεν το εκανε παντα, λετε να μου χαλασει και μενα ? Γιατι η εγγυηση 1 χρονου ειναι τωρα στα τελευταια της και δεν θελω να πληρωνω 150 λετε να τους το παω για επισκευη>?

UPDATE: Λοιπόν, παρέλαβα χθες.

Από το τεχνικό τμήμα υπήρχε η σημείωση "Αποστολή στην Αντιπροσωπεία"
και από εκεί η ένδειξη "Αντικατάσταση" με μία στάμπα επάνω "ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...:BDGBGDB55:

Whatever, 40άρι είναι, μια χαρά φαίνεται. Προφανώς κάποιο άλλο που είχε κάποια άλλη βλάβη και το έφτιαξαν...

Από τη στιγμή που δεν πλήρωσα τίποτα (από τα €150 που ζητούσε η αντιπροσωπεία για αντικατάσταση), ΟΚ!

Περίεργο όμως που τσαντίστηκαν κιόλας με το κατάστημα επειδή πρόσφερε κάτι που οι ίδιοι δεν πρόσφεραν.

-bye-

UPDATE: Λοιπόν, παρέλαβα χθες.

Από το τεχνικό τμήμα υπήρχε η σημείωση "Αποστολή στην Αντιπροσωπεία"
και από εκεί η ένδειξη "Αντικατάσταση" με μία στάμπα επάνω "ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...:BDGBGDB55:

Whatever, 40άρι είναι, μια χαρά φαίνεται. Προφανώς κάποιο άλλο που είχε κάποια άλλη βλάβη και το έφτιαξαν...

Από τη στιγμή που δεν πλήρωσα τίποτα (από τα 150 που ζητούσε η αντιπροσωπεία για αντικατάσταση), ΟΚ!

Περίεργο όμως που τσαντίστηκαν κιόλας με το κατάστημα επειδή πρόσφερε κάτι που οι ίδιοι δεν πρόσφεραν.

-bye-

"ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ" ετσι ερχονται ολα τα προιοντα απο την cometron
αυτοι δεν επισκευαζουν τιποτα τα στελνουν στο εργοστασιο (δεν ξερω που ειναι) και γινεται ανακατασκευη εκει

ναι αλλα αν κλεισει το καταστημα μετα τι παιρνεις?

Αν κλείσει φίλε μου αυτό το κατάστημα (αλυσίδα είναι) η περιβόητη οικονομική κρίση θα είναι τέτοια που δεν θα ασχολούμαστε πλέον με το τι θα δούμε και πως αλλά μάλλον με το τι θα φάμε και πότε...:flipout:

Αν κλείσει φίλε μου αυτό το κατάστημα (αλυσίδα είναι) η περιβόητη οικονομική κρίση θα είναι τέτοια που δεν θα ασχολούμαστε πλέον με το τι θα δούμε και πως αλλά μάλλον με το τι θα φάμε και πότε...:flipout:

σωστοςςςς!!!!:flipout: