Πρόβλημα εσωτερικής διακλάδωσης

miguel2002

New member
27 March 2013
25
εχω ενα θεμα,μια πριζα κεραιας μονο παιζει ολα τα καναλια καλα, οι αλλες αναμεσα στα χιονια δειχνουν και λιγο τηλεοπτικο σημα. τη να φταιει αραγε

Re: πρόβλημα εσωτερικής διακλαδώσεις

μήπως είναι τερματική και όχι διελεύσεως άρα εμποδίζει το σήμα να προχωρήσει;

ειναι αλαγμενες οι πριζες ΑΒΒ
η κεραια υπαρχει περιπτώσει να φταιει??

αν εφταιγε η κεραία, δεν θα είχες πουθενά καλό σήμα. το καλώδιο από πρίζα σε πρίζα είναι οκ;

Re: πρόβλημα εσωτερικής διακλάδωσης

τσεκαρισμενες ολες οι πριζες.
μεσα στο τοιχο φοβαμε μην χαλασε

Αφαίρεσε την πρίζα και ένωσε την tv απ' ευθείας στο καλώδιο που έρχεται από το τοίχο. Αν παίξει καλά τότε φταίει ότι η πρίζα. Πολλές πρίζες κατεβάζουν την ισχύ του σήματος πολλά db. Μου έχει τύχει με legrand

Έχει αναφερθεί πόσες φορές... οι Legrand μόνο προβλήματα έχουν. Ήθελα να ξερα γιατί τις πουλάνε άκόμα.

Τις πουλανε ακομη, διοτι τις ζητουν πολλοι να τις αγορασουν (ηλεκτρολογοι εγκαταστασεων) για δυο λογους:
α) Ειναι φθηνες και "επωνυμες".
β) Η αναγνωριση του προβληματος απο τον τελικο πελατη-χρηστη του προιοντος, γινεται μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, οποτε ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

Νομίζω πως το θέμα είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί. Καλές οι πρίζες Spaun κτλ, αλλά οι αγαπημένες μας θέλουν όλες οι πρίζες να είναι στο ίδιο χρωματικό στυλ. Wife Acceptance Factor και για τις πρίζες. Άσε που αν δεν υπήρχαν αυτές, εμείς θα προτιμούσαμε να έχουμε ένα χύμα καλώδιο από τον τοίχο (μικρότερες απώλειες και από την καλύτερη πρίζα).