Στέργιε, το Vanguard όντως δίνει πολλά περιθώρια για tweaking. Κατέβασα το μάνουαλ από το site της εταιρείας και έκανα τις ρυθμίσεις μου.
Αυτός ο NAD, πολλή βρωμιά βγάζει παναθεμά τον, άσε που άρχισε να γουργουρίζει! Μάλλον θα τον πάω για επισκευή αύριο...
και εγώ μιά τέτοια θα πάρω...
αν δώσω την 103....
Tip: αν βρεις κάποιον προ της Mark Levinson παλιό μοντελάκι με κανα 1000ρικο θα είσαι άρχοντας.
Από τα καλύτερα ακούσματα που είχα κάνει ήταν τα BM15A με προ τον 380S. Τόσο μόνιτορ και τόσο μουσικό ταυτόχρονα... Απλά απίστευτο!
Φίλε Στέργιε την έχω και την απολαμβάνω κάθε στιγμή χωρίς άγχος,πίστεψέ με έχω ακούσει εδώ και πολλά χρόνια πολλές κεφαλές,άποψη μου είναι η μόνη που με έχει αγγίξει με τον εξαίρετο ,το μεστό και πλούσιο ήχο της και η μόνη που μπορεί να παίξει πολυπαιγμένους δίσκους ή γρατσουνισμένους χωρίς να σε ενοχλεί,το πλατό μου είναι sytemdeck iii, rega rb-300 , trichord dino και ποτέ μου δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιο βόμβο,νομίζω ότι το πρόβλημα του guybrush είναι ο nad και οι ανακλάσεις του χώρου του, αλήθεια έχεις ακούσει ποτέ σου grado ref με σωστά συνοδά;και όσο για τα γκουγκλη ουδέν σχόλιο...........Αγαπητέ φίλε Δημήτρη Κιουρ, αν κάνεις ένα μικρό σέρτς στο γκούγκλη θα δεις ότι η συγκεκριμένη κεφαλή παρουσιάζει προβλήματα με πολλά πικάπ. Το συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ λύνεται.
χαιρετούρες![]()
Αυτο δεν οφειλεται στη κεφαλη αλλα στο τμημα προενισχυσης και ειναι το γνωστο rumble....Σε πλατό φίλου κάποτε, η grado, στα κενά περάσματα (από τραγούδι σε τραγούδι) έκανε τα woofer να πηγαινοέρχονται σαν τρελά. Χωρίς να ακούγεται τίποτε. Την άλλαξε με goldring 1042 και καθάρισε.
Δημήτρη, δεν έχει αναφερθεί systemdek να έχει κάποιο πρόβλημα.
Το γενικό συμπέρασμα από το ψάξιμο που έκανα είναι ότι όταν συνδυάζονται οι Grado με Rega πλατώ (όχι βραχίονα), τότε έχουμε πρόβλημα...
Ίσως αν είχα πάρει τότε το Horizon να μην υπήρχαν παρατράγουδα, αλλά τώρα πλέον...
Αυτο δεν οφειλεται στη κεφαλη αλλα στο τμημα προενισχυσης και ειναι το γνωστο rumble....
Αυτο δεν οφειλεται στη κεφαλη αλλα στο τμημα προενισχυσης και ειναι το γνωστο rumble....
Δηλαδή;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.