Προβλημα? ή κατι λαθος κουμπι πατησα???

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,203
Πειραιας
Καλη εβδομαδα!!
Εδω και 3 μερες οταν μπαινω να διαβασω ενα θεμα δεν μου εμφανιζει τις τελευταιες σελιδες (πρεπει να παω κατω εκει που βγαζει το τετραγωνακι να την ορισω και μετα με go να με παει) και δεν μου εμφανιζει τα δικα μου μυνηματα που εγραψα σε αυτο το θεμα.
Πατησα κανα κουμπι κατα λαθος ή υπαρχει κανενα αλλο προβλημα????
Α..και μου δειχνει συνεχεια οτι εχω μυνημα το οποιο το εχω διαβασει και απαντησει τουλαχιστον τρεις φορες
Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση.

Πρεπει να ψαχτειτε λιγο για το αν κανατε καποια αλλαγη. Ολα αυτα που περιγραφετε δεν οφειλονται σε καποια δυσλειτουργια του σερβερ. Αν μπορουσατε να ανεβασετε και κανενα screenshot γιαυτα που περιγραφετε θα μας βοηθουσε

Δεν μπορω να περιγραψω (γιατι δεν ξερω ) με τεχνικους οπους αυτο που συμβαινει αλλα πραγματικα κανει αλλα αντι αλλων τις τελευταιες μερες.
Σημερα ενω οταν μπηκα στην αρχικη σελιδα ειδα οτι υπαρχει νεο θεμα στην Hiend ,οταν μπηκα μεσα δεν μου το εμφανισε καν.
Οταν δε, μπηκα στο τοπικ με τα καλωδια με πηγε 10 σελιδες πισω και τις υπολοιπες για να τις δω τις εβαζα χειροκινητα...
Σημειωνω οτι δεν εχω κανει καμμια αλλαγη στο συστημα και το ιδιο μου κανει και στο avsite ενω στα αλλα φορουμ που μπαινω ειναι ολα καλα!!!
Καμμια ιδεα???

Για να γινω πιο συγκεκριμενος.
Οταν μπαινω στην αρχικη σελιδα μου βγαζει ενα θεμα που ειναι το "This is Hiend??"
Οταν μπαινω στην κατηγορια hiend δεν το εμφανιζει πουθενα.
Και οταν μπαινω στο τοπικ με τα καλωδια με παει πεισματικα στην σελιδα 44 χωρις να μου εμφανιζει τις υπολοιπες σελιδες.Μονο οταν τις βαζω χειροκινητα το πιανει το φιλοτιμο να παει....

Κλασικά πράγματα, όπως Ctrl + F5 για ανανέωση της σελίδας έχεις δοκιμάσει;

Με ποιον browser στο κάνει; Αν είσαι με τον IE, μπορείς να δοκιμάσεις άλλον Browser, π.χ. Firefox και να δεις αν στο κάνει;

Οντως, ενω οταν μπαινω στην κατηγορια παλι δεν μου παρουσιαζει το θεμα που εμφανιζει στην αρχικη σελιδα,οταν του πατησα cntr+ F5 το παρουσιασε κανοκικοτατα.
Οπως βλεπεις φιλε μου Δωρε τα κλασσικα πραγματα για καποιον, ειναι η ανακαλυψη της Αμερικης για αλλους:flipout:
Η οπως το λενε και στο χωριο μου "τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα!!"
Θα το παλεψω και με τα κουλουρακια και βλεπουμε!!!-bye-

Αυριο θα σας πω 100% τι προβλημα υπαρχει τελικα.
Με τα λιγα που ξερω το εντοπιζω στο μοντεμ του adsl που μαλλον ξεσυχρονιστηκε,
Οταν θα ερθει ο τεχνικος θα σας το επιβεβαιωσω.