προβλημα ηχου απο σκληρο σε led tv

papias

New member
13 August 2011
3
κομοτηνη
γεια σας αυτο ειναι το πρωτο μου threat στο φορουμ σας που το διαβαζω πολυ καιρο αλλα μολις σημερα εγινα μελος:firstprize:...και τωρα στο ψητο προσφατα αγορασα μια samsung led 40'' kai ena home theater της ιδιας εταιριας και εναν seagate 1τερα για να βλεπω τις ταινιες σε 1080p χωρις να τις γραφω σε dvd,τα εχω συνδεμενα ως εξης απο τον σκληρο στην τηλεοραση με usb και απο την τηλεοραση με οπτικη ινα δινω τον ηχο στο receiver(dvd home theater)το προβλημα μου ειναι οτι οταν βλεπω με ηχο DTS σε MKV 1080p i 720p κοβεται για 1-2 δευτερολεπτα ο ηχος ,οταν ειναι 720π κοβεται πιο σπανια και αυτο σημβαινει σε τυχαια συμεια της ταινια καθ'ολη την διαρκεια της ταινιας...η εικονα δεν σταματαει πουθενα.σας παρακαλω τα φωτα σας

p.s η εικονα σε led tv με 1080p ειναι το κατι αλλο :afro:

κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι ο ηχος κοβεται οταν εχω την επιλογη DTS οταν το βαζω PCM δεν διακοπτεται αλλα δεν ειναι 5.1

Δοκιμασε να δεις μηπως χρειαζονται αρχικα καποιοι νεοτεροι drivers για την συσκευη του home theater της Samsung....δες στο support της Samsung δινοντας τον κωδικο της συσκευης σου!

σε ευχαριστω παρα πολυ εκανα update τα firmware και τις τηλεορασης και του home theater και δεν το κανει πια,,,να σε καλα:firstprize: