εχω αγορασει την 42LS341C τηλεοραση στις Το προβλημα μου ειναι οτι ενω εδω και ενα χρονο οτι συσκευη (media player-pc-αποκωδικοποιητη ) ειχα συνδεσει με το hdmi έπαιζε μια χαρα , προσφατα ενω συνδεω μια απο τις παραπανω συσκευες ο ηχος κανει σπασιματα.αραια και καθε 2 με 3 λεπτα... και αυτο γινεται μονο στη συνδεση του hdmi .Το εχω τσεκαρει διοτι οταν συνδεω τον ηχο σε εξωτερικο ενισχυτη στερεοφωνικου παιζει μια χαρα και δεν κανει σπασιματα. Αυτο συμβαινει στη συνδεση του ηχου με hdmi .Εχω ελεγξει και τα καλωδια hdmi και δεν εχουν προβλημα ,
το εχω δοκιμασει με διαφορα (media player-pc-αποκωδικοποιητης ) και με ολα κανει τα σπασιματα ο ηχος.
Απο την lg μου ειπαν να αλλαξω την ονομασια της συσκευης που συνδεω στο input ,αλλα τιποτα το δοκιμασα με ολες τις ονομασιες αλλα το κανει παλι.
Παιδια εχει καποιος τετοιο θεμα?
ΥΓ. το ξερω η tv που εχω ειναι commercial type αλλα αυτο δεν επειρεαζει την λειτουργια της , το ρωτησα και αυτο
ΥΓ2. απο LG δεν δινουν αλλη λυση και θεωρουν το προβλημα ειναι στις συσκευες που εχω η τα καλωδια κτλ.
το εχω δοκιμασει με διαφορα (media player-pc-αποκωδικοποιητης ) και με ολα κανει τα σπασιματα ο ηχος.
Απο την lg μου ειπαν να αλλαξω την ονομασια της συσκευης που συνδεω στο input ,αλλα τιποτα το δοκιμασα με ολες τις ονομασιες αλλα το κανει παλι.
Παιδια εχει καποιος τετοιο θεμα?
ΥΓ. το ξερω η tv που εχω ειναι commercial type αλλα αυτο δεν επειρεαζει την λειτουργια της , το ρωτησα και αυτο
ΥΓ2. απο LG δεν δινουν αλλη λυση και θεωρουν το προβλημα ειναι στις συσκευες που εχω η τα καλωδια κτλ.
Last edited: