Πρόβλημα ήχου σε Home Cinema από ΟΤΕ ΤV

madgq1979

New member
28 September 2015
6
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΣ LG ΕΝΑ HOME CINEMA TO 755W ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΟΤΕ ΤV ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΟΜΕ .ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΕ ΜΕ HDMI ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (samsung 6400) ΚΑΙ ΜΕ HDMI TO HOME ME THN THΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ARC .ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΧΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΟΤΕ ΤV ?

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΧΟΥ ΣΕ HOME CINEMA ΑΠΟ ΟΤΕ ΤV

Μήπως το έχεις βάλει σε μη ARC θύρα ? Χρησιμοποιείς την θύρα της TV που υποστηρίζει ARC ?

Αν και το καλύτερο είναι να βάλεις τον δορυφορικό δέκτη του ΟΤΕ στην HDMI in του home cinema και να συνδέσεις την HDMI Out του home cinema στην TV.

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΧΟΥ ΣΕ HOME CINEMA ΑΠΟ ΟΤΕ ΤV

Θα παρακαλούσα να μη γράφετε με κεφαλαία, πέραν της δυσκολίας στην ανάγνωση του κειμένου στο γραπτό λόγο σημαίνει ότι φωνάζεις. Οσον αφορά στο πρόβλημά σου, έχεις δηλώσει στο δέκτη τι ήχο και από που θες να βγαίνει; Για ψάξτο λίγο, εκεί εντοπίζω εγώ την αιτία του προβλήματός σου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΣ LG ΕΝΑ HOME CINEMA TO 755W ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΟΤΕ ΤV ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΟΜΕ .ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΕ ΜΕ HDMI ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (samsung 6400) ΚΑΙ ΜΕ HDMI TO HOME ME THN THΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ARC .ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΧΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΟΤΕ ΤV ?

Λάθος συνδεσμολογία. Από τον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ θα στείλεις το HDMI στο home cinema (στον IN). Και από το out HDMI του home cinema στον ARC HDMI της TV. Στον αποκωδικοποιητή επιλέγεις να έχεις έξοδο από HDMI και όχι από optical.