ΠΡΟΒΛΗΜΑ LG RD 320 ME ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ

LoVis

New member
16 October 2010
5
Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ..
Εχω ενα προβλημα ανεξηγητο...
Εκει που επαιζε κανονικα η τηλεοραση LG LD 320 32ρα με ψηφιακο δεκτη ξαφνικα άρχισε να κανει διακοπες πολλες...
Τελως παντων παω διαγνωστικα που εχει η TV και βλεπω...
Ενταση Σηματος : 100%
Ποιοτητα Σηματος : 10% και επαιζε...μια 80 μια 10..μια 70 μια 40 ..οτι ναναι σε διαφορετικο καναλι...
Κοιταξα το καλωδιο και δεν ειχε προβλημα..δοκιμασα αλλο καλωδιο τιποτα..
Υπαρχει ακομα ενας ψηφιακος δεκτης στο ιδιο πριζακι με αλλο καλωδιο που παιζει μια χαρουλα δηλαδη δεν ειναι η κεντρικη κεραια το προβλημα.
Επεισης εβγαλα την επιλογη ενισχυτης που ειχε και παλι τιποτα...Δοκιμασα και με ενισχυτη και χωρις τιποτα παλι...Καμια ιδεα στο προβλημα μου?
Να χαλασε η ΤΗΛ? ειναι 30 ημερών...20 μερες επαιζε απροβληματιστα...τα αναλογικα καναλια τα δειχνει μια χαρα...τα ψηφιακα τα δειχνει αλλα κανει σπασιματα ξαναλεω..
Ευχαριστώ!

LG LD 320 ειναι το μοντελο...

Last edited:
Κανε ενα reset (αν εχει τετοια ή παρομοια επιλογη η τηλεοραση σου).
Αν δεν εχει απλα κανε σαρωση ψηφιακων καναλιων ξανα.

Αν συνχειστει το προβλημα τοτε δες μπας και εχει βγει κανενα firmware update.
Διαφορετικα ενα τηλ στο σερβις μπας και σου πουν τιποτα.

Δεν νομιζω να εχει ρεσετ..εψαξα..θα δω το μανουαλ..εκανα σκαν ξανα τα καναλια 3 φορες...εχω δοκιμασει τα παντα δεν ειμαι και ασχετος απλα λεω μπας και εχει κανεις καμια ιδεα...πιστευω με καμια πτωση ρευματος να την ακουσε ο ψηφιακος δεκτης που εχει η τηλ? τι να πω ρε γμτ επεζε κανονικα...
Ευχαριστω παντως για την απαντηση..εχει κανεις καμια αλλη περιπτωση μεχρι την δευτερα που θα παρω τηλ το σερβις ?

Βασικα μου ηρθε κατι τωρα..παιζει να κανει παρεμβολες το καλωδιο ρευματος ? το χω βαλει σε καναλι παρεα με το καλωδιο της κεραιας..

Last edited:
Καπου ισως εχει επιλογη επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων.

Α, και δεν ξερω που εχεις στρεψει την κεραια. Κανονικα πρεπει να ειναι ή Υμηττο ή Αιγινα. Οχι παντως Παρνηθα. Και ας επιανες πριν.
Τα αναλογικα μπορει να τα πιανεις καλα μιας και η Παρνηθα εκπεμπει αναλογικα καναλια, δεν εκπεμπει ψηφιακα ομως. Και μπορει να επιανες μεσω παρεμβολων αλλά πλεον να τα εχασες.

Αν εχεις καμια εσωτερικη κεραια δοκιμασε με αυτην.

Δεν πιανει κανενα ψηφιακο καναλι σωστα;

Ειναι λουτρακι η τηλεοραση...Και νομιζω ειναι στρεμένο προς ξυλοκαστρο..μα το θεμα ειναι οτι ο αλλοσ δεκτης παιζει μια χαρα..ενας Funai...

Τελικά το προβλημα λύθηκε απο μόνο του .
Ειχα φυγει για δουλειες 3 μερες την ειχα βγαλει απο το ρέυμα και μολις γύρισα ολα καλα ουτε σπασιματα ουτε τιποτα...
Πιστευω πως καπου ειχε βραχυκυκλώσει ο δέκτης της TV .