ΠΡΟΒΛΗΜΑ LG42 6000 SCARLET

Orestis.nik

New member
7 April 2009
8
Nikaia
Kalimera sas,
Eimai neo melos edw sto AvClub,
Tha ithela na mou peite ean kapoios apo esas einai Katoxos tis LG42 6000 Scarlet, kai exei antimetopisei kapoio problima.
Egw dustixos, mou tin piran gia Service (Twra tha fanei an einai kalo to Service tis LG). 6 minw to polu Tileorasi. Sta kala kathoumena den paizei tipota. ! Tin anabw paizei kanonika kai an tin kleisw meta otan anoigei den paizei tipota ! mauri othoni kai den "akouei" kamia entoli. Prepei na tin Kratisw ektos reumatos gia polu wra gia na akoiksei pali.!
Irthe o texnikos kai tin pire mazi tou ! Den katalbe ki autos ti akribos Ftaiei !!!!
Elpizw na min mpw se kamia megali Talepwria !

Exei kaneis sxetika problimata???

... Euxaristw

Na enimerwsw oti 6 mines twra h Scarlet epaize TELIA !!!!
Fortomeni sto epakro- eixa panw: PS3(me HDMI)kai ta BLueRay itan FANTASTIKA!!! DVDplayer me Scart - Lacie Multymedia HardDisk - kai Laptop PC me HDMI. !
:guitarist:

Καλημέρα και καλώς ήρθες φίλε -bye-

Πρόβλημα με το τροφοδοτικό δείχνει, αλλά στο service θα σου πουν σίγουρα. Αρκετά διαδεδομένη βλάβη σε τηλεοράσεις ανεξαρτήτου μάρκας μοντέλου.

Υ.Γ Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες :a0210:

Ευχαριστώ φίλε Γιώργο.
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό,
εαν και ο Τεχνικός που ήρθε σπίτι (είχε μαζί του Τροφοδοτικό) μου είπε οτι δεν είναι αυτό, αλλα μάλλον η Κεντρική Πλακέτα (Δεν κατάλαβε καλα τι ακριβώς πρόβλημα είχε)
... και δυστυχώς μου είπαν οτι ΔΕΝ κάνουν Αντικατάσταση με Νεα τηλεόραση. !!!

Na enimerwsw oti 6 mines twra h Scarlet epaize TELIA !!!!
Fortomeni sto epakro- eixa panw: PS3(me HDMI)kai ta BLueRay itan FANTASTIKA!!! DVDplayer me Scart - Lacie Multymedia HardDisk - kai Laptop PC me HDMI. !
:guitarist:

Χα, χα, χα!!!
Πες τους πώς τα κατάφερες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498 μπας και βρουν κι αυτοί άκρη γιατί τρελαίνονται στα σπασίματα όταν συνδέουν HDMI! :idea:

Ναι, είμαι περίεργος να μάθω κι εγώ πως τα κατάφερες. Υποθέτω ότι τα bluray είχαν καμπάνα εικόνα με το PS3, ε; Μόνο κάτι δεν πήγαινε καλά με το δισκάκι, μπορεί να ήταν και λίγο βρώμικο και έκανε κάτι μικρά πηδηματάκια που και που η εικόνα, σωστά; Και καμιά φορά, τα πρόσωπα σε σκηνές με χαμηλό φωτισμό έδειχναν λίγο περίεργα, σαν να είναι ζωγραφιστά; Και σε κάποια σημεία οι άνθρωποι σαν να επέπλεαν ή να βιάζονταν όταν περπατούσαν;

Αν παρατήρησες οτιδήποτε από τα παραπάνω, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τους χαρακτηρισμούς "ΤΕΛΕΙΑ" και "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ" και να να μας επισκεφτείς στη συζήτηση που αναφέρει ο vragias. Αν όχι, το ξανασυζητάμε όταν επισκευάσουν την τηλεόρασή σου. Για το τελευταίο, δεν θα ανησυχούσα στη θέση σου. Θα την επισκευάσουν και σύντομα, τουλάχιστον αυτό λέει το ιστορικό της εταιρείας. Το θέμα είναι πως θα παίζει...

Πέτρος

Να σου πω την αλήθεια δεν παρατήρησα κάτι απο αυτα που λές. !
Τα BlueRay είχαν Πολυ Καλή εικόνα και ήχο (απλά έπρεπε να κάνω κάποιες ψιλορυθμίσεις στα χρώματα κ.λ.π. - όπως και για τα παιχνίδια στο PS3)
έχω δεί 5-6 ταινίες BR και όλα μου έμοιαζαν μια χαρά.
Η Κίνηση ήταν ΣΑΦΩΣ πιο ομαλή και ρεαλιστική σε σχέση με τα απλά φορμά - dvd. !
Ίσως παίζει ρόλο και η Ταινία, πόσο καλά είναι φτιαγμένη για BR (720 ή 1080) κ.λ.π.
Για να μην πω, οτι όταν σύνδεσα το Laptop που έχω με HDMI (έχει έξοδο) στην Τηλεόραση, έπαθα πλάκα, Σαν κανονικό monitor. πολύ καλη ανάλυση κ.λ.π.
Γενικά είμαι/ήμουν ευχαριστημένος απο την LG (μέχρι που έγινε το πρόβλημα).και ελπίζω να με κρατήσουν έτσι με το service.

Το μόνο που έχω προσέξει, κυρίως σε αγώνες Ποδοσφαίρου είναι οτι κάποιες στιγμές (λίγες) δείχνει κάποια σημεία πάνω στην κίνηση σαν BLUR (π.χ. κάποιο παίχτη ή την μπάλα) ... άν και αυτό το είχα διαβάσει σε κριτικές πρίν την πάρω.!

:BXVZCBXZ6:
Τελικά πριν το Πάσχα την Πήρα την Τηλεόραση απο το Service.

Τελικά αλλάξανε πλακέτα με νεο Firmwire, στην οποία μου Δώσανε και 2 έτη Εγγύηση!

.... Δυστυχώς όμως χτές μου ΞΑΝΑπαρουσίασε το ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!
έστω μια φορά (Άνοιξε και ηταν μαυρη η οθόνη - και έπρεπε να την κλείσω απο την Πρίζα για να ανοιξει κανονικά.)

Και την άλλη φορά έτσι ξεκίνησε και σε μια εβδομάδα μέσα μου έγινε πολύ χειρότερα. !!!

Ξέρει κανείς αν η LG κάνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της Τηλεόρασης ????
Γιατί σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο με το που μου το κάνει πάλι, γιατι δεν είναι κατάσταση αυτή, να την πηγαίνω για Service κάθε μήνα !!!!

ΕΛΕΟΣ !
:AFADF0:

:violent-smiley-030: LG

Ζητησε αντικατασταση με καποιο απο τα καινουργια μοντελα (LH4000/5000) η τα λεφτα σου πισω. Μιλά με την LG...

Προφανως θα αρνηθουν αρχικα αλλα εσυ επεμενε και ζητα να μιλησεις στον προισταμενο η τελος παντων με οποιον υπευθυνο μπορει να βαλει μια υπoγραφη και να παρεις νεα τηλεοραση. Δωσε τους να καταλαβουν οτι ειναι στο συμφερον τους να μην ρεζιλευονται στα forum και να βγαζουν κακο ονομα.-bye-