Πρόβλημα μάλλον με το Motherboard

Re: Απάντηση: Πρόβλημα μάλλον με το Motherboard

Εγώ ρε παιδιά γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιος σκληρός μπορεί να έχει πρόβλημα? Φίλε μου σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα πηγαίνουμε με την διαδικασία της άτοπο απαγωγής. Βγάζεις τα πάντα εκτός από μια μνήμη, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών. Ανάβεις να δεις. Μετά συνδέεις CD και βάζεις και τα XP να κάνουν setup μέχρι να σου πει ότι δεν βρίσκει σκληρό. Μετά βάζεις έναν σκληρό μόνο και πάει λέγοντας.

Αυτο λεω να κανω αυριο που θα έχω χρόνο, αλλα πως εξηγειται οτι δεν bootarei απο το CD, χωρις κανενα σκληρό συνδεμένο και στο BIOS δηλωμενο μόνο το CD ως boot device?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα μάλλον με το Motherboard

Αυτο λεω να κανω αυριο που θα έχω χρόνο, αλλα πως εξηγειται οτι δεν bootarei απο το CD, χωρις κανενα σκληρό συνδεμένο και στο BIOS δηλωμενο μόνο το CD ως boot device?

Έχεις άλλη συσκευή και άλλο δισκάκι να δοκιμάσεις;

Για τα θεματα αξιοπιστιας , μπορειτε να βρειτε στο ιντερνετ πολυ μεγαλυτερα δειγματα απο εμας εδω που αναφερουμε προβληματα με 2 - 3 board.

ειναι λαθος να βγαζουμε ετσι ευκολα συμπερασματα!

Συμφωνώ. Εγώ προσωπικά ούτε χαιρέτησα, ούτε αφόρησα κάποια μάρκα...Από δική μου εμπειρία και μόνο τα γράφω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα μάλλον με το Motherboard

Έχεις άλλη συσκευή και άλλο δισκάκι να δοκιμάσεις;

Το δισκάκι σε άλλο PC ξεκινάει κανονικα την εγκατάσταση των XP. Δεν εχω άλλο DVD DRIVE, αλλά δοκιμασα να ξεκινήσω το μονο με το Boot HDD χωρις το Drive συνδεμένο, και πάλι ειχα τα ιδια προβλήματα, ... με F5 για SAFE MODE εγραφε: Reboot an select proper boot device or insert boot media …

Όπως είπα και σε πιο παλιό post...Gigabyte και πάλι Gigabyte...

Ηταν το πρώτο ΜΒ (ASUS P5K) απο όσα εχω στήσει μεχρι τώρα που μου ειχαν πάει όλα ρολόι με την πρώτη - δεν το πίστευα, και φυσικα όπως φαίνεται :) ειναι η πρώτη φορά που κάποιο ΜΒ μου χαλάει.

Κοίτα, αν ξεκινάς για εγκατάσταση χωρίς δίσκο και δεν αρχίζει καν, το πιο εύκολο είναι το player (μου έχει συμβεί πολλές φορές), μετά η μνήμη (αλλά θα στο έβγαζε πιο μετά το πρόβλημα, την ώρα της αντιγραφής) και τέλος Μ/Β και contollers. Αυτά καταλαβαίνω.

Κοίτα, αν ξεκινάς για εγκατάσταση χωρίς δίσκο και δεν αρχίζει καν, το πιο εύκολο είναι το player (μου έχει συμβεί πολλές φορές), μετά η μνήμη (αλλά θα στο έβγαζε πιο μετά το πρόβλημα, την ώρα της αντιγραφής) και τέλος Μ/Β και contollers. Αυτά καταλαβαίνω.

Εχω τα ίδια συμπτώματα ειτε ξεκιναω με μόνο το DVD συνδεμένο (με το CD των Windows XP μέσα) είτε με το ήδη υπάρχων Boot HDD και χωρις να έχω συνδεμένα και τα δύο ταυτόχρονα και έχοντας κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα Boot options του BIOS αντιστοιχα.

Εγω λέω οτι φταίει το ΜΒ με τη συμπεριφορα που βλέπω ...

Τελικά ηταν το Motherboard ...

Πήρα πάλι το ίδιο - μάλλον πάω γυρεύοντας - μια και ημουν ευχαριστημένος. Τα εβαλα παλι όλα επάνω, setup και όλα μια χαρά