Προβλημα με 3d υποτιτλους

kotsidisjohn

AVClub Addicted Member
26 April 2008
2,030
Θεσ/νικη
Καλημερα.

Λοιπον τα φωτα σας.

Χθες καταφερα (μονο στα 720 ) να δω αρκετες σκηνες απο διαφορες ταινιες 3d.
Στον προβολεα , τον Sony Hw 30 3d.

Παιζει στις περισσοτερες καταπληκτικα, σε αλλες απλα , αλλα τρανσφερς δεν ειναι κ πολυ καλα.

Εχω το εξης προβλημα.
Ενω οι ταινιες ειχαν ηδη ετοιμους για 3d υποτιτλους idx-sub απο το SRT , δεν μπορω να τους δω κανονικα, στο κεντρο, (side by side ειναι το 3d ) και μου τους δειχνει στα 2 ακρα, κομμενους.

Τι γινεται? κανω κατι λαθος? τι μπορει να γινει?

player ειναι το mede8er 400x

Γιάννη, το πρόβλημα πιθανότατα εστιάζεται στο Med400 που δεν αναγνωρίζει τη μορφή υποτίτλων.
Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το Netgear 550 και ήμουν σίγουρος ότι κάτι δεν κάνω σωστά μέχρι που δοκίμασα και άλλο media player.

oποτε τι κανω? πως βλεπω 3d με υποτιτλους?
να δοκιμασω ισως με καποιο προγραμμα για Mac να κανω ενσωματωση? τοτε θα εμφανιστουν σωστα?
καμια αλλη λυση?

Για ρίξε μια ματιά εδώ.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=78855

ευχαριστω φιλε μου, θα το δοκιμασω τ απογευμα.

Απλα το θεμα ειναι οτι η ενσωματωση ειναι χρονοβορα και οι ταινιες ειναι πολλες οποτε πρεπει να γινει στη καθεμια...
καλο θα ταν να το αποφυγουμε, αν δεν γινεται ομως...

χα !

καταφερα λοιπον επιτελους να παιξω 3d HiDef 1080p και να κλειδωσει κανονικα ο προβολεας και επισης να εμφανισω κ να συγχρονισω κανονικα τους υποτιτλους σε 3d ταινιες.

χα!

βεβαια σε καποιες μου κανει καποια σπασιματα συνεχεια στην εικονα κ σε αλλες που ειναι DTS HD MA χανει το συγχρονισμο κ καθυστερει η εικονα αλλα αν μπορεσω να το καταφερω κι αυτο...

mede8er 400x...

oι ιδιοι στο φορουμ τους λενε πως επισημα δεν υποστηριζει ουτε 3d ουτε 3d υποτιτλους.

χα!

Τα κατάφερες βρε θηρίο?Είσαι γάτος!:SFGSFGSF:
Νομίζω ότι αυτό με το DTS HD δεν φτιάχνει απ' ότι έχω διαβάσει.
Τελικά με τι τρόπο το έκανες? Με ενσωμάτωση σε idx φορμά? η με άλλο τρόπο?