Προβλημα με αγορα sony kdl-55w805b

αυτην ειχα παρει πρωτα φιλε antonmone
ειχε προβλημα στο πανελ και το διαβεβαιωσε και η πανασονικ
εκανε σε ολο το πανελ τριλιζες σκιες σε ασπρο /γκρι φοντο
πλυν αυτο ηταν πολυ καλη τβ

σας παρακαλω τι γνωμη εχετε για την PANASONIC TX-55AX630E

το ξερω ειναι 4κ
υπαρχει εδω τοπικ για αυτην να διαβασω?
δεν βρηκα κατι
ευχχαριστω!!!

Καλησπερα παιδια, πηρα και εγω την kdl-55w805b και μετα απο 10 ημερες την παρεδωσα σημερα πισω ειχε εντονο clouding, μετα απο τσακωμο την δεκτηκαν πισω λεγοντας οτι ολες κανουν τοσο clouding! κατεληξα στην Samsung UE55H6400 και ελπιζω να πανε καλυτερα! καλη συνεχεια!

λεγοντας οτι ολες κανουν τοσο clouding

Εμ ελα που δεν κανουν ολες τοσο clouding.
Ας αφησουν τα σαπια και ας βγαλουν καλυτερα εκτος
παραγωγης οσα κοματια δεν πληρουν τις προυποθεσεις ποιοτητας.

Καλησπερα παιδια, πηρα και εγω την kdl-55w805b και μετα απο 10 ημερες την παρεδωσα σημερα πισω ειχε εντονο clouding, μετα απο τσακωμο την δεκτηκαν πισω λεγοντας οτι ολες κανουν τοσο clouding! κατεληξα στην Samsung UE55H6400 και ελπιζω να πανε καλυτερα! καλη συνεχεια!

Παιδια συγνωμη μπερδεύτηκα την 55" w829b ειχα! συγνωμη!

μια ερωτηση βρε παιδια .πηγα στα media markt στη συγγρου ειχαν τηλεοραση τησ σονυ προσφορα την 60 855(εκθεσησ)1100 ευρω κ ρωτησα για το clouding. κ μου ειπαν οτι ολεσ εχουν κ δεν θεωρειτε προβλημα.τελικα ποια ειναι η αληθεια κ απο τη δημιουργειτε.κ το βασικο ποσ θα το καταλαβουμε οτι εχει clouding?

μια ερωτηση βρε παιδια .πηγα στα media markt στη συγγρου ειχαν τηλεοραση τησ σονυ προσφορα την 60 855(εκθεσησ)1100 ευρω κ ρωτησα για το clouding. κ μου ειπαν οτι ολεσ εχουν κ δεν θεωρειτε προβλημα.τελικα ποια ειναι η αληθεια κ απο τη δημιουργειτε.κ το βασικο ποσ θα το καταλαβουμε οτι εχει clouding?

το θεμα ειναι να μην σου χαλαει την εικονα/μαυρο το clouding...ολες εχουνε απο ελαχιστο εως πολυ αλλα εμεις πληρωνουμε για εικονα(καποιοι μαλιστα αδρα) χωρις τετοια θεματα...σε ποια συσκευη θα δεχομασταν καποιο ελαττωμα??δηλαδη ενα κινητο που θα κολλαει ..ενα ηχοσυστημα που θα τριζουν τα ηχεια (εστω και λιγο)..η μια φωτογραφικη που θα εβγαζε με λαθος χρωματα?

Το clouding φαινεται περισσότερο στις σκοτεινες σκηνές.Για παράδειγμα στις ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Εκεί θα διαπιστώσεις πως μπορεί να φεύγει λίγο φως και να χαλάει το μαύρο. Περνα στο στικάκι μερικές εικόνες που να έχουν πολύ μαυρο(όχι μαύρο σε όλη την εικόνα γιατι μπορεί να κάνει κανα κόλπο η TV και να ρίχνει την φωτεινότα). Θα πρότεινα σε όποιον πηγαίνει με στικάκι να τεστάρει τις υποψήφιες τηλεοράσεις να φτιάξει και μια εικόνα στο πισι με διαστάσεις 1920x1080 που να περιέχει μερικά χρώματα στο κέντρο μόνο (ή εστω μερικά λευκά τετραγωνάκια) και η υπόλοιπη εικόνα να είναι μαύρη. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα αν υπαρχει clouding και σε τι βαθμό.