Πρόβλημα με αναπαραγωγή βίντεο μέσω DLNA από home cinema Panasonic SC-BTT190

georgebest

Established Member
25 May 2007
163
Παιδιά Help..
Αγόρασα το Blue-ray Sc-BTT190 home cinema της Panasonic και προσπαθω να streamαρω μεσω DLNA αρχεια video από το pc.
Στο pc έχω XP και για media server χρησιμοποιω το Windows Media Player 11.
Το πρόβλημα:
Το home cinema αναπαραγει ολα τα αρχεια ηχου και φωτογραφιων αλλα οσον αφορα τα video (divx και mkv) μου γραφει "CANNOT PLAY". Δηλαδη βλέπει μεν ολες τις ταινες μονο ως τιτλους αλλα οχι ως περιεχομενο. Επίσης, στην ένδειξη time της καθε ταινιας δειχνει 0.00 δλδ. σαν να μην εχει καθολου διαρκεια η ταινια.
Η συνδεση του home cinema με το router ειναι με καλωδιο (οχι ασυρματα).
Πηρα τηλ. στην Panasonic αλλα άλλα λογια να αγαπιωμαστε... το home cinema λεει δεν εχει κανενα προβλημα και να κοιταξω τη συνδεση. Τους εξηγησα οτι με ενα XBOX που ειχα δεν ειχα κανενα προβλημα με τις ταινιες και τους ρωτησα πως γινεται να παιζω μονο τις φωτο και τη μουσικη και ΟΧΙ βιντεο αλλα το παιζουν τρελιτσα...

ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Last edited:
Είσαι σίγουρος πως υποστηρίζει αναπαραγωγή mkv μέσω DLNA?

Στο review της συσκευής απ' το trustedreviews.com αναφέρουν πως mkv αναπαράγονται μόνο από συσκευές usb:

"....this DLNA-certified system will let you stream the same content from Windows 7 PCs on your home network without having to physically plug in a device (except MKV, which can only be played from USB devices)"

http://www.trustedreviews.com/panas...d-System_review_features-and-operation_Page-2

καλησπερα,,,
παιδια τελικα το δικτυωσα με το pc εκανα κοινοχρηστους τους φακελους μου και τελειωσα...(να χ..σω το DLNA)
το μονο προβλημα που εμεινε ειναι οτι κολανε λιγο οι ματροσκες ισως λογω XP που εχω στο PC..