Προβλημα με αναπαραγωγη dvd, mkv κτλ

akirav

AVClub Enthusiast
7 August 2008
755
Κατα την αναπαραγωγη ταινιων παρατηρησα τελευταια προβληματα:
1) Σε mkv (αρχεια, οχι δισκοι) δημιουργουνται "σπασιματα" στην εικονα και σαν να "τετραγωνιζεται" το pixel. Ειδικα οταν υπαρχουν υποτιτλοι, το 1ο προβλημα ειναι πιο εμφανες.
2) Σε dvd εμφανιζεται μονο το 2ο προβλημα που λεω πιο πανω και ειναι λιγοτερο εμφανες.

Εχω για αναπαραγωγη το media player classic homecinema 64bit και το απλο με τα codecs 32bit.

To pc ειναι καινουργιο και εχω τα windows 7 RC.
Ουτε ο επεξεργαστης επιβαρυνεται (το πολυ να φτασει 50%) και η μνημη (4gb) φτανει μεγιστο 40%.

Ο αδυνατος κρικος ειναι η καρτα γραφικων που ειναι η connect3d 4350 512mb... Υπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα ή να κοιταξω για το software?
Θενκς για τις (οποιες) απαντησεις.

Επισης, ξεχασα να αναφερω οτι η αναλυση ειναι 1680χ1050 (Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα ειπα να το αναφερω)

Οπως ειπα, τωρα τελευταια μου παρουσιασε αυτο το προβλημα.
Το πρωτοπαρατηρησα σε mkv οπου "κολλουσε" εντονα σε σκηνες και οι υποτιτλοι τρεμοπαιζαν.
Πιο πριν δεν ειχα παρατηρησει τιποτα και βλεπω ταινιες αρκετα συχνα.

Τεσπα, θα δοκιμασω τον οδηγο και θα γραψω τι εγινε.

Συγνωμη αλλα ο λογος που γινοταν αυτο ηταν δικο μου λαθος.
Ειχα το υπολογιστη ανοιχτο για αρκετες ημερες και ειχα ξεχασει οτι δημιουργηθηκε ενα προβλημα με τους drivers των γραφικων (χρειαζοταν ρισετ και δεν το ειχα κανει).
Τεσπα, σορυ για το μπερδεμα. Ας το σβησει καποιος γιατι μαλλον παραπληροφορει...