ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
ωραια..NΑΙ!όλα τέλεια!
ή ετυχε ή τα καινουργια board των marantz παιζουν κανονικα με lg.
ελπιζω να ισχυει το δευτερο..
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
ωραια..NΑΙ!όλα τέλεια!
οταν με το καλο ερθει του Σπυρου η καινουργια,να δεις που θα μας πει οτι του κανει τα ιδια...
Τι εννοείς εξωτερική πηγη;
Φίλε Δημήτρη εγώ ξέρεις τι δεν μπορώ να καταλάβω;; Παίρνω καινούργια τηλεόραση από LG αγοράζω καινούργιο ενισχυτή τα βάζω πάνω παίζουν μια χαρά,σωστα;
Χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις ενισχυτή η της τηλεόρασης και χωρίς να έχει βγει update και στης 2 συσκευές ξαφνικά δεν παίζει!!
Πες μου είναι να τρελαίνεσαι;
Και στο κάτω κάτω εγώ γουστάρω στο μέλλον να βάλω Dolby atmos επάνω γιατί ως μην μπορώ;
Δεν θέλω να κάνω αυτό που μου είπες..
Γιατί να μην μπορώ ετσι;
Σήμερα έβγαλε update η Ε8 που έχω,Χθες είχε βγάλει ο marantz!Κουμπωσα όλα τα HDMI να δω μήπως έφτιαξε,αλλα μπα!Τουλάχιστον έχω ARC ξεκουμπωντας απλά το HDMI 3 και 4..
Σήμερα έβγαλε update η Ε8 που έχω,Χθες είχε βγάλει ο marantz!Κουμπωσα όλα τα HDMI να δω μήπως έφτιαξε,αλλα μπα!Τουλάχιστον έχω ARC ξεκουμπωντας απλά το HDMI 3 και 4..
Είμαι προσεκτικός πιστεύω να μην την χαλάσω την θύρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.