Προβλημα με αρχειο

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Εχω κατεβασει το dark knight 1080p blyray dts αρχειο 16.50 giga.Οταν παω στο προγραμμα win rar να κανω extract ξεκιναει η διαδικασια και μου βγαζει στη μεση της ταινιας το μηνυμα next volume is repuired αν δεν το κανω αυτο μου βγαζει οτι το αρχειο ειναι χαλασμενο .....τι κανω ρε παιδια

η δευτερη φορα που το κατεβαζω .Το πρωτο ηταν 38 giga με τα ιδια αποτελεσματα.Ας απαντησει καποιος που γνωριζει!!!!!!!

Προφανώς σου λείπει κάποιο από τα αρχεία RAR (αυτά που τελειώνουν σε .001, .002, .003 κτλ)..

Τώρα, το που θα το βρεις, είναι άλλη υπόθεση.. Λογικά έπρεπε να στο είχε κατεβάσει το πρόγραμμα για το usenet που χρησιμοποιείς.

Περισσότερα λογικά θα ξέρουν να σου πουν τα παιδιά που ασχολούνται με το usenet.

Προφανώς σου λείπει κάποιο από τα αρχεία RAR (αυτά που τελειώνουν σε .001, .002, .003 κτλ)..

Τώρα, το που θα το βρεις, είναι άλλη υπόθεση.. Λογικά έπρεπε να στο είχε κατεβάσει το πρόγραμμα για το usenet που χρησιμοποιείς.

Περισσότερα λογικά θα ξέρουν να σου πουν τα παιδιά που ασχολούνται με το usenet.

Συμφωνώ.
με το WinRAR υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο σε κομμάτια (001, 002, 003 κλπ). Αποσυμπιέζοντας το πρώτο στη σειρά (με κατάληξη rar), αυτόματα αποσυμπιέζονται και τα επόμενα στη σειρά, δημιουργώντας το αρχικό πρωτότυπο. Μάλλον κάποιο στην ακολουθία αυτή σου λέιπει, εξ ού και το μήνυμα..

Καλησπέρα, σχετικά με τα αρχεία rar που κατεβάζω είχατε δίκιο λείπαν από τις λήψεις 11 αρχειάκια. Τα κατέβασα ξεχωριστά αλλά δεν μου τα έχει βγάλει στην λίστα με όλα τα αρχεία που είχαν κατέβει αρχικά. Έχω ορίσει το μονοπάτι που θα τα αποθηκεύσει μαζί με τα άλλα, αλλά που είναι τα αρχεία ωέω!! Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως να τα κολλήσω όλα μαζί για να τελειώνω ρε παιδιά.

τα βρηκα τα αρχεια εκανα extract αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα σε αρχεία λέγοντας ότι {the file is corrupt} or damaged. Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω ή μήπως τα αρχεία είναι χαλασμένα και δεν φτιάχνοται?

εξακολουθω να κατεβαζω αρχεια τωρα λογου χαρη το hell boy 2 απο newsbin group 12 στα 12 giga απο alt.banniaries μου λοιπουν αρχεια προσπαθώ να τα ξανακατεβάσω αλλά με το που ξεκινάει το download σταματάει και τα εξαφανίζει. Μήπως πρέπει να πάω σε άλλο group να κατεβάζω? Κατεβάζω δύο ταινίες και στις δύο μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.