Προβλημα με Argus Piccolo

nickape

New member
7 December 2007
95
Καλησπέρα σε όλους,

Εχω τον edision Argus Piccollo και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα εδω και μια ώρα. Ξαφνικά οταν τον ανοιγεις, βγάζει την αρχικη οθόνη και εμφανίζει την ένδειξη On και μόλις φεύγει η οθόνη και βγάζει για δέκατα του δευτερολέπτου το πρώτο κανάλι και την ένδειξη στην οθόνη του αποκωδικοποιητή του αριθμού του καναλιου, κάνει reset και ξανά και ξανά η ίδια διαδικασία.

Καμιά ιδεα τι συμβαίνει ή τι να κάνω?

Εχει και Γερμανία το βράδυ.....

Pleeeease Helpppp......

Δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς να έχεις καλώδιο HDMI συνδεδεμένο
ή άφησέ τον εκτός ρεύματος για λίγο και τον ξαναβάζεις σε 5-10 λεπτά.

Δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς να έχεις καλώδιο HDMI συνδεδεμένο
ή άφησέ τον εκτός ρεύματος για λίγο και τον ξαναβάζεις σε 5-10 λεπτά.

Τα δοκιμασα και τα δύο. Καμία διαφοροποίηση....

Δεν έχω τέτοιο δέκτη αλλά συνήθως μια αναβάθμιση του δέκτη από τη σειριακή του θύρα λύνει το πρόβλημα.

Δεν έχω τέτοιο δέκτη αλλά συνήθως μια αναβάθμιση του δέκτη από τη σειριακή του θύρα λύνει το πρόβλημα.

Πως θα το κάνω αυτο φίλε? Θα συνδεσω το laptop με τον δέκτη? μετα?

Θα χρειαστείς null modem καλώδιο, το loader για να περάσεις την αναβάθμιση και φυσικά το αρχείο της αναβάθμισης. Θα σε βοηθήσουν καλύτερα οι κάτοχοι edision.

Κατεβασε το argus piccollo_rs232 loader και το επισημο λογισμικο απο www.edision.gr και περνα το με null modem καλωδιο μηπως και το παρει αν και μαλλον ειναι αλλου το προβλημα....
Δες και πες μας....

Τον πήγα το πρωι στο μαγαζι που τον αγόρασα και μου τον αντικατέστησαν. Ομολογώ δεν περιμενα τέτοια εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια