Πρόβλημα με βιντεοκάμερα JVC GZ-HD30E

gorgy

Established Member
19 June 2006
178
Καλή χρονιά σε όλους και θα ήθελα ει δυνατόν τα φώτα σας.
Έχω την JVC GZ-HD30E , εδώ και σχεδον 6 χρόνια. Την χρησιμοποιώ συνέχεια, μια και αποτελεί εργαλείο και για τη δουλειά μου. Θα μπορούσα να πω ότι αποτέλεσε μια καθ´όλα αξιόπιστη αγορά. Προχθές παρουσίασε το εξής πρόβλημα: όταν ανοίξει η lcd οθόνη της και τερματίσει κάθετα με το σώμα της κάμερας ειναι τελείως σκοτεινή - ενώ στη διαδρομή μέχρι το πλήρες άνοιγμα είναι ζωντανή. Κατάλαβα ότι είναι κάποιο ...καλώδιο που συνδέει την οθόνη με το κυρίως σώμα και με μια αναζήτηση βρήκα σε διαφορα e-shops (της Άπω Ανατολής περισσότερο) τα ανταλλακτικά αλλά διστάζω να την ανοίξω... Μήπως κανείς εχει παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο (και φτηνό) service για τη συγκεκριμένη βιντεοκάμερα (JVC) σε περιοχή του Πειραιά ή της Αθήνας ;

Έχω την εντύπωση ότι έχω κάνει λάθος και θα έπρεπε το θέμα να ανοιχτεί στην ενότητα με τα "Τεχνικά ζητήματα κλπ." αλλά δεν γνωρίζω πως να το μεταφέρω

ειχα ιδιο προβλημα αλλα εχω την hd40 την πηγα σε ενα service στο κεντρο πισω απο αχαιολογικο μουσείο προς εξαρχεια ειχε ανταλλακτικο μου αλλαξε ολη την πορτα μαζι με κατι διακοπτακια ακομα παιζει μια χαρα αν θυμαμαι καλα beazertech
πριν κανα μηνα τοτε εφιαχνε και το σαιτ ,βασικα την εσωσα γιατι δεν την ειχα χαρει και πολυ