Πρόβλημα με βιντεοκάμερα..

Γιά βοηθείστε ρε παιδιά...
Εχω δανειστεί αυτές τις ημέρες μιά βιντεοκάμερα απο φίλο ο οποίος δεν την ξέρει καθόλου και είναι σχεδόν καινούργια.
Μιλάω γιά μιά Hitachi DZ-HS303E.Εχω γράψει σε cd μέσα απο την κάμερα κάποιες σκηνές τις οποίες βλέπω κανονικά μέσα απο την κάμερα.Οταν όμως βάζω το cd στο pc δεν το αναγνωρίζει.Γιά την ακρίβεια δεν το βλέπει καθόλου.Δεν φταίει το driver cd στο pc μου, αφού έχω 2 και παρουσιάζεται και στα δύο το ίδιο πρόβλημα.Το manual δεν υπάρχει και σε κάποιες μισές Ελληνικές οδηγίες μου λέει ότι πριν βάλω το cd στο pc θα πρέπει να κάνω οριστικοποίηση (finalize).Πατάω λοιπόν το αντίστοιχο κουμπί πάνω στην κάμερα γιά να προχωρήσω και μου γράφει...use ac adapter/charger...και όλα αυτά με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη.Εγω άλο καλώδιο δεν έχω και φυσικά ακόμη και με σύνδεση usb δεν μπορώ να δω το cd της κάμερας απ'ευθείας.
Τι πρέπει να κάνω;κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά;απο κάμερες δεν κατέχω και πολλά...

Last edited:
Γιάννη τίποτα παράξενο, απλά πρέπει να κάνεις οριστικοποίηση (finalize) μέσα στην κάμερα. Η συγκεκριμένη μάλλον χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη με το AC adapter.
Αν δεν γίνει η διαδικασία αυτη τα dvd δεν παίζουν σε εξωτερικές συσκευές

Γιάννη τίποτα παράξενο, απλά πρέπει να κάνεις οριστικοποίηση (finalize) μέσα στην κάμερα. Η συγκεκριμένη μάλλον χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη με το AC adapter.

Τον φορτηστή ρεύματος;αν ναι πώς;sory εαν ρωτάω χαζά πράγματα...

Nai Γιάννη του ρεύματος. Το πρόβλημα με τις κάμερες με dvd είναι ότι αν κοπεί το ρεύμα στη διάρκεια της οριστικοποίησης, πάπαλα το dvd. Γι αυτό και ζητούν να είναι η κάμερα στο ρεύμα για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με βιντεοκάμερα..

Nai Γιάννη του ρεύματος. Το πρόβλημα με τις κάμερες με dvd είναι ότι αν κοπεί το ρεύμα στη διάρκεια της οριστικοποίησης, πάπαλα το dvd. Γι αυτό και ζητούν να είναι η κάμερα στο ρεύμα για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Μάλιστα και επειδή εγω δεν έχω το σχετικό καλώδιο δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!

Τον φορτηστή ρεύματος;....

Ναι ο φορτιστής πρέπει να συνδέεται με καλώδιο με την κάμερα.
Έτσι λειτουργεί χωρίς την ανάγκη της μπαταρίας. Η διαδικασία της οριστικοποίησης σε μερικές κάμερες απαιτεί τη σύνδεση με το δίκτυο μέσω adapter/charger.

Ναι ο φορτιστής πρέπει να συνδέεται με καλώδιο με την κάμερα.
Έτσι λειτουργεί χωρίς την ανάγκη της μπαταρίας. Η διαδικασία της οριστικοποίησης σε μερικές κάμερες απαιτεί τη σύνδεση με το δίκτυο μέσω adapter/charger.

Η δεύτερη περίπτωση...πιάσε τ'αυγό και κούρευτο!!!!