Πρόβλημα με Blu-Ray

DimA

AVClub Addicted Member
24 June 2006
1,480
φιλοιμου,μολις αγορασα το LG20 και τοβαλα στο PC.Εγκατεστησα το powerDVD Ultra που ειχε μεσα στο κουτι και πηγα να το βαλω να παιξει αλλα μολις αρχιζει να παιζει πεφτουν τα windows!!!!!!!!! Δεν καταλαβαινω τι μπορει να συμβαινει???Βγαζει ενα μυνημα error αλλα ειναι ακατανοητο.Το pc τοφτιαξα πριν κανα μηνα ,ειναι quad ,με ΑΤΙ 4650.Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Απάντηση: προβλημα με μπλου-ρεη

Τι εννοείς πέφτουν τα windows?
Ποιά εκδοση έχεις;
Βγάζει μια μπλέ οθόνη με τίποτα ακαταλαβίστικα;

Re: Απάντηση: προβλημα με μπλου-ρεη

Τι εννοείς πέφτουν τα windows?
Ποιά εκδοση έχεις;
Βγάζει μια μπλέ οθόνη με τίποτα ακαταλαβίστικα;

windows XPsp2.σβηνει και κανει restart.Ναι οπως το λες,βγαζει στιγμιαια μια μπλε οθονη me ακαταλαβιστικα και αμεσως σβηνει.

Re: προβλημα με μπλου-ρεη

Ξεκίνα σε Safe mode.
Κάνε Unistall το software του LG
Ξαναξεκίνα κανονικά (ελπίζω να γίνει)
Πήγαινε στο update.microsoft.com και express search για updates (λογικά θα σου βγάλει το SP3).
Εγκατέστησε το SP3 και ξαναδοκίμασε με το LG.

Πάντως εμένα σε Vista, μόλις έβαλα το HD Suite (άν θυμάμαι καλά - ήταν Δεκ 08) του LG και πήγα να το τρέξω για πρώτη φορά, μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει update για το PDVD, το οποίο κατέβασα και εγκατέστησα...

λοιπον, στο μεταξυ βρηκα ενα δισκακι απο το hitech που ειχα, και αυτο το παιζει κανονικα!!!!Αυτα που ανεφερα συμβαινουν οταν παω να παιξω ενα νοικιασμενο που νοικιασα σημερα...αρα ισως φταιει κατι με το δισκακι.
Αλλα εχω βαλει και το anydvd,δεν θαπρεπε να εχει προβλημα.....

Ξεκίνα σε Safe mode.
Κάνε Unistall το software του LG
Ξαναξεκίνα κανονικά (ελπίζω να γίνει)
Πήγαινε στο update.microsoft.com και express search για updates (λογικά θα σου βγάλει το SP3).
Εγκατέστησε το SP3 και ξαναδοκίμασε με το LG.

Πάντως εμένα σε Vista, μόλις έβαλα το HD Suite (άν θυμάμαι καλά - ήταν Δεκ 08) του LG και πήγα να το τρέξω για πρώτη φορά, μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει update για το PDVD, το οποίο κατέβασα και εγκατέστησα...

ναι μου ζητησε καποιο update kai το εκανα....
δεν εχω βαλει το sp3......

Τα BD του Hitech δεν έχουν προστασία "region" (είναι region free).
Μήπως εκεί είναι το πρόβλημά σου? Δεν έχω BD Player εδώ, αλλά στα XP στο Start > (δεξί κλικ) My Computer > Properties > καρτέλλα Hardware > κουμπί Device Manager > Επιλογή του DVD/CD-ROM drives > Επιλέγουμε το BD Drive > Καρτέλλα Region είναι στο σωστό Region Ελλάδα? (στο Β)

Η πρώτη κίνηση είναι να δεις τι λάθος σου δίνει το λειτουργικό. Πήγαινε έναρξη -> δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" -> "Ιδιότητες" στο μενού που θα εμφανιστεί. Στα παράθυρο που θα ανοίξει, πηγαίνεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους". Μετά στο 3ο κουμπί από τη κορυφή, "Ρυθμίσεις" στον τομέα "Εκκίνηση και Αποκατάσταση". Στην "Αποτυχία Συστήματος" ξε-τσεκάρεις το "Αυτόματη Επανεκκίνηση". Πατάς οκ και τα κλείνεις όλα.

Μετά προκαλείς μόνος σου το σφάλμα, και στην μπλε οθόνη (που τώρα θα σταματήσει ο υπολογιστής), σημειώνεις σε χαρτί τα νούμερα που βλέπεις στο τέλος, και κάνεις ένα search στο google...

Απάντηση: προβλημα με μπλου-ρεη

Μηπως ο επεξεργαστης σου ειναι μικρος ???????

Μηπως ο επεξεργαστης σου ειναι μικρος ???????
Αφου είπε στην αρχή ότι το PC το εφτιαξε πριν απο ενα μηνα και εχει βαλει quad core πανω... :grandpa:

Δοκιμασε να βαλεις και αλλα δισκακια να παιξουν που να ειναι κλειδωμενα .... ,οχι αυτα απο το hitech, και αν σου το κανει και σε εκεινα τσεκαρισε να δεις μηπως φταιει κατι με τους drivers ή την υποστήριξη του hdcp της κάρτας γραφικών ...

Αφου είπε στην αρχή ότι το PC το εφτιαξε πριν απο ενα μηνα και εχει βαλει quad core πανω... :grandpa:

Δοκιμασε να βαλεις και αλλα δισκακια να παιξουν που να ειναι κλειδωμενα .... ,οχι αυτα απο το hitech, και αν σου το κανει και σε εκεινα τσεκαρισε να δεις μηπως φταιει κατι με τους drivers ή την υποστήριξη του hdcp της κάρτας γραφικών ...

το θεμα hdcp ειναι το πρωτο που μελετησα πριν παρω το μηχανακι.Επειδη χρησιμοποιω VGA εξοδο σε CRTπροβολεα δεν υφισταται hdcp,το hdcp ισχυει σε ψηφιακη εξοδο μονο,τουλαχιστον αυτα μου ειπαν σε διαφορα φορουμ που ρωτησα.Το μονο κλειδωμα που ισως υπαρξει στο μελλον απο αναλογικη εξοδο ειναι αυτο που υποβαθμιζει την αναλυση αλλα δεν εχουν βγει τετοια δισκακια και μαλλον δεν θα βγουν.
Επαιξα κανονικα στο μεταξυ το δισκακι how the west was won αγορασμενο απο Αγγλια ,το ειχα αφησει καπου και πηγα και το πηρα χτες.Αυτο δεν εχει προβλημα.Αλλα μολις βαλω το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ που νοικιασα χτες,το κανονικο απο το βιντεοκλαμπ ,παλι τα ιδια,σβηνει.

Τις οδηγίες που σου έδωσα δεν σκέπτεσαι να τις ακολουθήσεις; Αν δεν βρεις το πραγματικό μήνυμα λάθους από το λειτουργικό, δυστυχώς θα ψάχνεις στα τυφλά...

Τις οδηγίες που σου έδωσα δεν σκέπτεσαι να τις ακολουθήσεις; Αν δεν βρεις το πραγματικό μήνυμα λάθους από το λειτουργικό, δυστυχώς θα ψάχνεις στα τυφλά...

εριξα μια ματια στη λιστα σφαλματων απο τα βοηθηματα κλπ.αναφερει καποιο σφαλμα αλλα δεν βγαζω κανενα νοημα.Θα κανω κι αυτο που ειπες με τη μπλε οθονη,θα παω τωρα να το δοκιμασω.

τελικα επεστραφη στο καταστημα οπου διαπιστωθηκε οτι εχει προβλημα.Ευχαριστω ολους οσους απαντησατε-bye-