ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BLUE RAY RIP

gregory.a

Established Member
18 January 2007
190
Παιδιά καλησπέρα,εδώ και μία εβδομάδα ταλαιπωρούμαι με ένα οδηγό BLURAY που έβαλα στο HTPC μου.
To πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι το εξής:από τις ταινίες που έχω βάλει,αυτές που παίζουν στον οδηγό ριπάρονται κανονικά και στο σκληρό δίσκο.Αυτές που δεν παίζουν στον οδηγόριπάρονται μν στο σκληρό δίσκο αλλά 'κολάνε' στο menu της έναρξης.
Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του anydvd hd για το ριπάρισμα και έχω εγκατεστημένα και το POWER DVD 7.3 (ήταν στη συσευασία του BLURAY) καθώς και την έκδοση 2217a του POWER DVD8 κατόπιν οδηγίας του φίλου SPCAV.
Σήμερα έκανα την τελευταία δοκιμή να μετατρέψω ένα BLURAY σε ISO και μέσω εικονικού δίσκου (με τη βοήθεια των DAEMON TOOLS) να το παίξω με το POWER DVD8 έκδοση 2217a και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο.
Παιδιά ας μου κάποιος σας παρακαλώ τι δεν κάνω καλά;

Με το 2217a έχει παρατηρηθεί ασυμβατότητα με το Deamon tools. Δοκίμασε με το Clonedrive απο τη Slysoft (anydvd).

Eυχαριστώ Μιχάλη θα το δοκιμάσω κι'αυτό,αν και το πρόβλημα δε νομίζω ότι θα λυθεί γιατί όπως είπα και παραπάνω δεν μπορώ ούτε να τις δώ με τον Power Dvd αυτές τις ταινίες.

Last edited:
Τωρα που το σκεφτομαι, εχθες που ειδα το Kung fu panda (πολυ καλο btw), οταν επελεγα απο το PDVD8 τα "Αγγλικά" στο menu πατωντας το Enter κολούσε. Αν το επελεγα κανοντας click με το mouse δουλευε! Μη με ρωτησεις γιατι, αλλα ισως αξιζει να το δοκιμασεις και αυτο..

Τωρα που το σκεφτομαι, εχθες που ειδα το Kung fu panda (πολυ καλο btw), οταν επελεγα απο το PDVD8 τα "Αγγλικά" στο menu πατωντας το Enter κολούσε. Αν το επελεγα κανοντας click με το mouse δουλευε! Μη με ρωτησεις γιατι, αλλα ισως αξιζει να το δοκιμασεις και αυτο..

Mιχάλη και με το enter και με το mouse δεν ξεκινάει να παίξει την ταινία.Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θέλει να είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή και η εφαρμογή της java.