προβλημα με canon eos 700D

bluescorpion84

Established Member
23 December 2011
235
να ρωτησω κατι σας παρακαλω παιδια.εχω μια canon 700D και σε iso σχετικα χαμηλα οπως 400 iso με το καπακι κλειστο στο φακο σε απολυτο μαυρο και σε εκθεση 8 δευτερολεπτων μου βγαζει πανω απο 100 red pixels.ειναι φυσιολογικο αυτο?

Επειδη τα 100 μου φαινονται τρελά πολλά, υποψιαζομαι πως θα ειναι φυσιολογικό.

Εάν δεν είναι έπειτα από παρατεταμένη χρήση σε μεγάλες εκθέσεις, είναι πάρα πολλά. Ούτε σε 15λεπτη λήψη (don't try this at home που λένε) δεν μου έχουν βγει τόσα που λες (όχι με την 700D φυσικά, αλλά δεν έχει σημασία το μοντέλο)

θα τολμησω να πω πως ειναι παραπανω απο 500. αυτο με pixel remaping στη canon φτιαχνεται? η πλακα ειναι οτι μου το κανει σχετικα και σε χαμηλα iso οπως 400/500/1000

τωρα που το εψαξα καλυτερα σε εκθεση πανω απο 5 εως 8 δευτερολεπτα τα πραγματα ειναι τραγικα....

την εχω παει στην canon.εχω περιεργεια να δω αν το φτιαξουνε γιατι λογικα αυτο με τοσα πολλα red pixels δεν ειναι ενα απλο pixel remaping για αυτους ετσι δεν ειναι?

Έκανες maping πριν την πας για να δεις τι γίνεται?
mapping τι εννοεις cacau. το θεμα ειναι οτι μιλησα με τον τεχνικο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο.εμενα δε μου φαινεται φυσιολογικο σε 400 iso να εχει πανω απο 500 red pixels σε zoom 100%