Προβλημα με CDR 775 philips

panhassiotis

New member
30 November 2011
48
Καλησπερα. Το cd εγγραφης, μαλλον μας "αφησε"! Η philips μου ειπε οτι δεν υπαρχει ανταλλακτικο λογω παλαιοτητας. Μπορει καποιος να βοηθησει; Προκειται για ενα μηχανημα, το οποιο λογω ημερων, ειχα σκοπο να χαρισω σε μια οικογενεια...! Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Κατάλαβα! Ελεγα μηπως κανενας μαστορας εδω απο το site , μπορεσει να κανει κανενα μαγικο! Θα δουμε…

Μολις γυρισα απο το τρισαγιο του CDR! Αναπαυτηκε ειπε ο μαστορας!! Χρονια πολλα και καλη χρονια!

Ευχαριστω το φιλο leo για την γνωριμια με τον " μαςτορα "και τον μαστορα τον ιδιο για την εξυπηρετηση!

πάντως το δικό μου το Philips CDR 995 ακόμα παίζει και γράφει τα Audio CDs θαυμάσια, άσε που αποδίδει πολύ καλά και ως εξωτερικό DAC.
Κάποτε απλώς το έδωσα για επαναρύθμιση του laser στον οδηγό (transport drive), δεν θυμάμαι σε ποιο κατάστημα, αλλά σήμερα αυτοί οι εξειδικευμένοι που έκαναν τέτοιου είδους ρυθμίσεις μάλλον απολύθηκαν επειδή ήσαν υψηλόμισθοι ή ήθελαν να τους πληρώνεις από πάνω και το ΙΚΑ.

Δεν εχεις καθολου αδικο φιλε μου! Παντως το δικο μου το ειδε καποιος γνωστης του αντικειμενου, ο οποιος προς τιμην του αφιλοκερδως προσπαθησε να το "επαναφερει" αλλα ματαια...!