Πρόβλημα με Δέκτη

christos30

New member
22 January 2011
29
Καλημέρα σας,
Έχω έναν Imperial Digitalbox Satbox HD αποδικοποιητη και Θέλω την βοήθεια σας στο πρόβλημα που μου παρουσιάζει:
Ποιανει όλα τα καναλια HD και μή αλλα ανα διαστήματα παγώνει η εικόνα ή και χάνεται βγαζωντας μήνυμα No Signal στην οθόνη!
Κάνω Restart τα ξαναποιανει αλλα Μετά απο λίγο πάλι τα ίδια!
Την κεραία την Έχω ελέγξει και είναι Εντάξει. Η σύνδεση γίνεται μέσω HDMI με το Onkyo Receiver και απο εκει στην TV.
Update Έκανα μέσω USB πάλι τίποτα!
Μήπως διορθώνεται κάπως ή έχει βγει Off;
Αγοράστηκε απο το Amazon μεταχειρισμενος και είναι εντός εγγύησης, απλά ήθελα να αποφύγω αυτήν την διαδικασία αποστολής κτλ..
Ευχαριστώ

Υπάρχει διακόπτης diseqc;
Αν δεν είναι απ´τον διακόπτη ,μου μοιάζει με πρόβλημα στο firm του δέκτη.
Δοκίμασες κάποιο άλλο firm;

Έχει στο μενού στη ρύθμιση κεραίας την επιλογή τύπος η οποία είναι στο "σταθερή" , αλλΑξα την επιλογή σε diseqc1.2 ( αν εννοοις αυτο) αλλα πάλι τίποτα!
Στο site της εταιρίας είχα μπει κ είχα κατεβάσει το τελαιυταιο firm, αλλα δεν έχει παλαιότερα μέσα!
Θα μπορούσα κάπου να βρω παλαιότερο;

Μήπως ξέρει κάποιος με ποιον τροπο μπορω να περάσω νέο firmware μέσω USB απο άλλο συμβατό δέκτη;; (κάπου διάβασα Ότι μπορω να εγκαταστήσω το firm απο το argus αλλα με κάποιο "patch"... Τι είναι το patch?)

Σε όλα, τα χάνει συνέχεια αν κάνω Restart τα ξαναποιανει για λίγο αλλα Μετά τα ξαναχανει ή θα κάνουν διακοπές.

βραχυκύκλωμα μου ακουγεται , δες lnb , φισακια κτλ . κατι προς αυτη τη μερια δεν παει καλα . μετα πας για hardware , κανα φουσκωμενο πυκνωτη στο τροφοδωτικο . . .

Δοκίμασες να κάνεις "reset" στον δέκτη για εργοστασιακές ρυθμίσεις? Μετά θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα κανάλια από την αρχή.
Αν δεν είναι όλα τα παραπάνω που είπαν τα παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να φταίει και το LNB σου.

Το Έκανα κ αυτο αλλα τίποτα!! Ήρθε ο ηλεκτρολόγος συνδεσε το μηχάνημα του πάνω στην κεραία κ μου είπε πως δίνει Σήμα κανονικά αν είχε πρόβλημα το Lnb δε θα το έβλεπε λογικά;
Κ Αυτός μου είπε Μάλλον πρόβλημα έχει ο δέκτης!