AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 13 October 2009 #22 The Doctor said: +1 και από μένα,αλλά μιας και ανοίχτηκε ένα θέμα τετιο έχω και εγώ μια απορία. Γιατί σε 3 κανάλια με κάνει ειδωλα και ιδικά το ερτ1 με πολλά χιονακια μέχρι και που δεν το πιάνο και καθόλου. Click to expand... ET1 από ποια μπάντα? UHF ή VHF? (συχνότητα?) Τα χιόνια εμφανίζονται όταν έχουμε ασθενές σήμα. Τα είδωλα όταν δεν στοχεύει καλά η κεραία μας.
The Doctor said: +1 και από μένα,αλλά μιας και ανοίχτηκε ένα θέμα τετιο έχω και εγώ μια απορία. Γιατί σε 3 κανάλια με κάνει ειδωλα και ιδικά το ερτ1 με πολλά χιονακια μέχρι και που δεν το πιάνο και καθόλου. Click to expand... ET1 από ποια μπάντα? UHF ή VHF? (συχνότητα?) Τα χιόνια εμφανίζονται όταν έχουμε ασθενές σήμα. Τα είδωλα όταν δεν στοχεύει καλά η κεραία μας.
suzakias Banned 11 July 2008 6,891 Θεσσαλονίκη, αλλα ολα πα θέλτς να μαθάντς......ση 13 October 2009 #23 Το προβλημα μου ειναι με τον διαχωριστη βγαζοντας τον ολα παιζουν καλα,για αυτο ειπα τα mhz του διαχωριστη παιζουν καποιο ρολο?
Το προβλημα μου ειναι με τον διαχωριστη βγαζοντας τον ολα παιζουν καλα,για αυτο ειπα τα mhz του διαχωριστη παιζουν καποιο ρολο?
rodolfos New member 10 June 2008 24 16 October 2009 #24 με spaun λουστικες? λουσου με spaun και θα δεις.:BDGBGDB55: