- 28 November 2010
- 13
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Εχω ενα disecq maximum 1/4 και μεχρι πριν λιγες μερες δουλευε μια χαρα μεχρι που εκανα καποια πειραματα για 2ο lnb διπλα στον Ηοtbird χωρις αποτελεσμα(60αρι πιατο) και απο τοτε οι 3 απο τις 4 θυρες δειχνουν να μην λειτουργουν.Ο δεκτης tecview 2051 βγαζει χαμηλο σημα.Αν δωσω κατευθειαν στον δεκτη εχω φουλ σημα και απο τους τρεις.Τι επαθε το diseqc μπλοκαραρε,καηκε,να παρω αλλο ή υπαρχει καποια λυση?
Δοκιμασα και εναν Τopfield που εχω με τα ιδια αποτελεσματα.
Τις ρυθμισεις απο τον δεκτη στις port τις εχω σωστες(εχω ακομα 39 και 42 σε 80αρι).
Το δευτερο ερωτημα μου ειναι η εγκατασταση για astra 19,2 σε πιατο 1μ(καθετο)Χ0.95(οριζ.) που μου δωσε ενας φιλος.Με τηλεοραση και δεκτη στην ταρατσα βρηκα σημα αλλα καθολου ποιοτητα.Αν μπορει καποιος να με βοθησει ως προς την ανυψωση,στροφη lnb κτλ.Ειμαι Μυτιληνη.
Επισης αν κεντραρω τον astra με το παραπανω πιατο τι αλλο μπορω να βγαλω παρακεντρα(εκτος Ηοtbird).9,16,28?
Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα μια βοηθεια ειναι πολυτιμη για μας που θελουμε να κανουμε το χομπι μονοι μας.
Δοκιμασα και εναν Τopfield που εχω με τα ιδια αποτελεσματα.
Τις ρυθμισεις απο τον δεκτη στις port τις εχω σωστες(εχω ακομα 39 και 42 σε 80αρι).
Το δευτερο ερωτημα μου ειναι η εγκατασταση για astra 19,2 σε πιατο 1μ(καθετο)Χ0.95(οριζ.) που μου δωσε ενας φιλος.Με τηλεοραση και δεκτη στην ταρατσα βρηκα σημα αλλα καθολου ποιοτητα.Αν μπορει καποιος να με βοθησει ως προς την ανυψωση,στροφη lnb κτλ.Ειμαι Μυτιληνη.
Επισης αν κεντραρω τον astra με το παραπανω πιατο τι αλλο μπορω να βγαλω παρακεντρα(εκτος Ηοtbird).9,16,28?
Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα μια βοηθεια ειναι πολυτιμη για μας που θελουμε να κανουμε το χομπι μονοι μας.