Προβλημα με dm800

nkclr

New member
17 May 2007
23
Attiki
Καλημέρα σας. Έχω ένα προβλημα με τον dreambox 800. Είχα παει διακοπες και τον δέκτη τον είχα βγαλει απο το ρεύμα. Οταν γύρισα του βάζω το τροφοδοτικό και στην οθόνη του βγάζει error. Προσπαθω να του κανω flash με το dreamup 1.3.3.2 και αφού ξεκινάει η διαδικασία φόρτωσης του loader, γράφει "No CA found by 2nd stage loader". Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει?

file sotiri apo auta poy perigrafis mporei na exei katastrafi o bootloader an kai den to nomizo kai poli giati tote den tha anoige katholou tora gia na ton kaneis flash min xrisimopoiiseis to dream up alla tin ethernet poy exei os exis:

step1:sindese ton dekti me to router sou i to switch sou arkei na epikinonoun me to pc
step2:meta vale to trofodotiko kai amesos molis grapsi dream multimedia exe patimeno sinexomena to on/off tou dekti mexri na deis tin endixei """stop""" stin othoni tou dekti
step3:ton afinis liga lepta kai tin ip pou sou dixni stin othoni tin grafis stin grammi dieuthiseon tou broswer sou kalitera firefox kai perimenis ligo tin proti fora tha sou vgali oti den iparxi selida pata epanalipsi kai tha sou vgali mia gri selida me polles epiloges
step4:patas upgrate firmware kai mpeneis se mia selida ekei pou exei na kaneis kati broswe ekei psaxneis ston disko to image pou thes kai patas flash
step5:perimeneis na teliosi to flash kai molis anavosvini to kokino fotaki tou dekti meta apo 2 lepta ton vgazis apo to reuma istera vgazeis tin ethernet kai ton pas stin tv!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας. Έχω ένα προβλημα με τον dreambox 800. Είχα παει διακοπες και τον δέκτη τον είχα βγαλει απο το ρεύμα. Οταν γύρισα του βάζω το τροφοδοτικό και στην οθόνη του βγάζει error. Προσπαθω να του κανω flash με το dreamup 1.3.3.2 και αφού ξεκινάει η διαδικασία φόρτωσης του loader, γράφει "No CA found by 2nd stage loader". Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει?

ebgales akrh ?

Ναι. Τον έστειλα στην μαμά (στην Γερμανία γιατί τον είχα αγοράσει online απο εκεί και η εδω αντιπροσωπεία δεν τον δεχόταν) και μου τον επισκεύασαν.

Ναι. Τον έστειλα στην μαμά (στην Γερμανία γιατί τον είχα αγοράσει online απο εκεί και η εδω αντιπροσωπεία δεν τον δεχόταν) και μου τον επισκεύασαν.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μην δεχτούν τον δέκτη εδώ την στιγμή που έχει αγοραστεί σε χώρα της ΕΕ και έχεις όλες τις απαραίτητες αποδείξεις.
Απλά αυτά γίνονται μόνο σε αυτή την χώρα που ζούμε μιας και δεν γνωρίζουν οι καταναλωτές τα δικαιώματα τους.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μην δεχτούν τον δέκτη εδώ την στιγμή που έχει αγοραστεί σε χώρα της ΕΕ και έχεις όλες τις απαραίτητες αποδείξεις.

Eξαρτάται απο το τι συμμβόλαιο έχεις υπογράψει.

Eξαρτάται απο το τι συμμβόλαιο έχεις υπογράψει.

Δηλαδή φίλε μου αν κατάλαβα καλά,εγώ πχ έχω μια αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα και πουλάω τα προϊόντα της και ταυτόχρονα παρέχω και το service αυτών.
Ερχεται λοιπόν ένας καταναλωτής ο οποίος έχει αγοράσει ένα προϊόν της εταιρείας από την Αγγλία ας πούμε και εγώ έχω το δικαίωμα να αρνηθώ να ελέχξω το μηχάνημα του?
Αν θέλεις εξήγησε το μου λίγο αυτό γιατί εγώ πιστεύω οτι ότι συμβόλαιο και να έχω υπογράψει με την μαμά εταιρεία πρέπει να είναι σύμφωνο με το Ευρωπαϊκό δίκαιο.

Σαν πελατης δεν υπογραφεις κανενα συμβολαιο, λαμβανεις μονο μια αποδειξη. Το καταστημα που πουλαει - και εκδιδει την αποδειξη- ειναι υπευθυνο για το σερβις, εγγυηση κτλ. Οταν ειναι επισημος αντιπροσωπος ειναι υποχρεωμενος να παρεχει ολο το πακετο (ο αντιπροσωπος εχει πληρωσει την μαμα εταιρεια για τα δικαιωματα-γι' αυτο συνηθως ειναι και λιγο πιο ακριβος), αν οχι μπορει να το στειλει εξω για σερβις. Το αυτονοητο.... παντα ειναι στο χερι του πελατη απο που θα αγορασει...-bye-

Οσο γι' αυτο που λεει ο φιλος stingg43, εχει απολυτο δικιο, καμια επισημη αντιπροσωπει δεν μπορει να αρνηθει σερβις αγορασμενο απο αλλου, ειδικα εντος ΕU

Last edited:
Δεν υπάρχει πανευρωπαϊκή εγγύηση για τι Dream.
Κάθε αντιπρόσωπος αναλαμβάνει τα δικά του και μόνο αυτό ισχύει για τι Dream , όποιος θέλει στέλνει ένα email για να το επιβεβαίωση. Η Dream δεν είναι και κάποια μεγάλη εταιρία όπως π.χ Mercedes η Dream δεν είναι Mercedes.
Κάποιες μεγάλες εταιρίες το κάνουν αυτό να παρέχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση , αλλά αυτό γίνεται μόνο κατόπιν συμφωνίας και υπογραφή συμβολαίων και τα 2 μέρη όχι όμως η Dream και το 90 % τον εταιριών τις αγοράς.
Tώρα κάθε αντιπρόσωπος παρέχει υποστήριξη μόνο στα μηχανήματα που αγοράστηκαν από δίκια του εισαγωγή , από δική του πώληση και από δικούς του εξουσιοδοτημένους του dealer.
Oποτε λέω εγώ άποψη μου φυσικά να προσέχετε από πού αγοράζετε διότι το να αγοράσουμε έναν δέκτη σε τιμή λίγο ποιο κάτω από αντιπρόσωπο ή και εισαγωγέα τα ρίσκα πλέον είναι δικά μας,διότι αν πάθει κάτι τρέχουμε και δεν φτάνουμε-bye-