Πρόβλημα με Δορυφορικό Δέκτη.(DM600)

Αν κρίνουμε από άλλες συσκευές του είδους, πχ το ps3 που κάνει up το απλό dvd σε HD, τότε η διαφορά θα είναι μεγάλη. Φυσικά οι διαφορές αυτές θα είναι εντονότερες σε δέκτη άνω των 40".

Last edited:
Upscale SD σήματος θα μπορούσε να κάνει και η ίδια η τηλεόραση. Δεν χρειάζεται να έχεις PS3 η Drambox HD για να γίνει αυτό. Φαντάζομαι !

Ίσως να έχεις δίκιο. Τον 600 τον έχω συνδέσει σε μια απλή 32α LG που έχω στην κουζίνα. Ίσως στο H.T.να έκανε αναβάθμιση η TV, όμως για εκεί λέω να αγοράσω και εγώ τον 800 αμέσως μετά τις διακοπές.

Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα.

Αν γνωρίζετε θα ήθελα την βοήθειά σας για τα παρακάτω.

Χθες κατά λάθος έκανα εργοστασιακή ρύθμιση.

Έχω χάσει την εγκατάσταση του νέου image (pli jade) ? δηλαδή πρέπει να το ξανακάνω εγκατάσταση ?

Τι άλλο πρέπει να τακτοποιήσω?

Για να δώ μια κάρτα -πχ nova- τι κινήσεις πρέπει να κάνω (αναλυτικά αν γίνεται τις κινήσεις στο μενού).

Υπάρχει κάποιο πεδίο στον δέκτη που να αναφέρει πιο image έχει ?

Σας ευχαριστώ. Μπορεί όλα αυτά που ρωτάω να σας φαίνονται αστεία, αλλά πιστέψτε με, εμένα μου φένονται βουνό.

με εκτίμηση, Ιάκωβος.-

Η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν διαγράφει το Image. To Pli παραμένει. Απλά έχεις χάσει τις ατομικές σου ρυθμίσεις, τη γενική λίστα καναλιών και τις λίστες αγαπημένων.
Για να δεις την κάρτα της Νοβα θα πρέπει να μας πεις ποιας έκδοσης είναι (version)
Την έκδοση του Image θα την δεις αν ακολουθήσεις από το τ/χ τη διαδρομή: menu/πληροφορίες/περί (ή κάπως έτσι)

Ευχαριστώ πολύ.

Χθες έκλεισα επίσκεψη τεχνικού για να μου φέρει καινούρια γραμμή από το πιάτο για την τοποθέτηση του νέου δέκτη (800). Ο τεχνικός θα έρθει αύριο, οπότε μάλλον θα μου λυθούν και οι απορίες μου σχετικά με τις ρυθμίσεις.

Κάτι άλλο, υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώνει κάποιο μπουκέτο και όχι μόνο κανάλι? Αν ναι πως γίνεται?

Φιλικά Ιάκωβος.

Last edited: