Προβλημα με downloading.

sTeLiTo

AVClub Enthusiast
10 November 2007
797
Thessaloniki
Καλημερα,

εχω ενα προβλημα εδω και δυο μερες οταν κατεβαζω αρχεια με το speed download η το folx. Μολις συρω το url στο παραθυρο, εμφανιζεται το download αλλα ολοκληρωνεται σε 2-3 δευτερολεπτα και το αρχειο κατεβαινει σαν index.php η index.html. Προσπαθησα να δωσω το authorization και pass, οπως προτεινοταν απο καποια φορουμ, αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Δεν εχω πειραξει καποια ρυθμιση απο πουθενα - ουτε τα προγραμματα ουτε τα system preferences.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

Καλημερα,

εχω ενα προβλημα εδω και δυο μερες οταν κατεβαζω αρχεια με το speed download η το folx. Μολις συρω το url στο παραθυρο, εμφανιζεται το download αλλα ολοκληρωνεται σε 2-3 δευτερολεπτα και το αρχειο κατεβαινει σαν index.php η index.html. Προσπαθησα να δωσω το authorization και pass, οπως προτεινοταν απο καποια φορουμ, αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Δεν εχω πειραξει καποια ρυθμιση απο πουθενα - ουτε τα προγραμματα ουτε τα system preferences.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

Είτε δεν είναι σωστό το link είτε το αρχείο έχει κατεβεί από το rapdishare. Kαλύτερα να συνηθίσεις το jdownloader. Και εγώ το speed download χρησιμοποιούσα αλλά με κάτι τέτοια μου την έσπασε. Το jdownloader κάνει check επί τόπου αν είναι valid το link!

Βασικα το ειχα ξεχασει αυτο το θεμα που ειχα ανοιξει. Το προβλημα λυθηκε ως δια μαγειας. Μαλλον καποιος εφτιαξε τα λινκ :p Για downloader, και το folx ειναι καλο αν και beta ακομα.