Πρόβλημα με dreambox 7025 & Barry Allen..

pantnick

New member
11 October 2007
76
Μετά απο πολλές ώρες βρήκα οτι δεν παίζει το flashwizard 6.4 με τον 7025. Πέθανα στα φλασαρίσματα... Τελικά έβαλα το οozoon για να βρεί και το stickaki μου... Το πρόβλημα μου τώρα είναι με το barry allen... Συνδέομαι με ftp και βάζω στο /tmp το αρχείο του Barry και εκτελώ με telnet την εντολή install κτλ κ όλα καλά... Μετα κάνω reboot στον δέκτη κ είναι όπως πριν..Δεν υπάρχει πουθενά barry allen... έχετε καμια ιδέα..? τα χω δει όλα και θα το σπάσω:violent-smiley-030:

Το προσπάθησα φίλε μου... Γράφει οτι δεν βρήκε device για να το κάνει install...
Υπάρχει τρόπος να δω αν φταίει το stick? Ένα kingston Datatraveler 512mb FAT είναι και οταν πάω στον file browser το βρίσκει κανονικά...

Για την ακρίβεια γράφει : "No usable device found for Barry Allen"
και μετα κάνει abort... Θα δοκιμάσω με ενα 4gb που έχω αφού το κάνω FAT...
Θα ποστάρω το αποτέλεσμα...Ευχαριστώ...!

Απο το pc προσπάθησα να περάσω το 4,6,78 αλλα δεν...
Τώρα απο τα plugins του oozoo δεν ξέρω πιο πάει να περάσει...
Θα το δώ κ θα σου πω.

ΝΑΙ! Τελικά το πρόβλημα ηταν με το usb. Έβαλα ενα 4αρι και όλα πήγαν ρολόι... Χίλια ευχαριστώ παιδιά.Απο χθές που το πήρα έχω ρήξει όσο διάβασμα δεν έριξα στη ζωή μου.Ξαφνικά ο humax 5400 που είχα μοιάζει παιχνίδι. Όλο κ κατι θα πάθω όμως οπότε θα τα ξαναπούμε...

Όπως σωστά είπα τα προβλήματα δεν άργησαν...Να λελεβω το dreambox... Το barry allen μπήκε κανονικά και βλέπω και το στικάκι...Το πρόβλημα αρχίζει όταν περνάω image .nfi στον φάκελο MB_IMAGE στο στικάκι...Βγάζει μήνυμα : Barry Allen Version 4.6.79 running on USB stick
---------------------------------------
in: /media/ba/.bafatcheck: operation not permitted link on Barry Allen device not possible - maybe FAT, sorry! Or read only mounted because dirty filesystem, maybe try filesystemcheck.

Όπως πάντα η βοήθεια σας ευπρόσδεκτη!!!:BXVZCBXZ6:

φιλε καλα εκανες και εβαλες oozoon για την flash πιστευω οτι ειναι το καλυτερο!!

Ναι αλλα τα προβλήματα συνεχίζονται αδερφέ... Γιατι δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε έχει σχέση με το στικάκι... Βγάζει το παραπάνω πρόβλημα...

Για καντο format με την διαμορφοση των windows πριν το βαλεις συον δεκτη σε fat32!

εκανα οτι filesystem check είχε αλλα οτι ενεργεια έχει να κάνει με το στικάκι βγάζει το ίδιο μήνυμα...Βάζω ενα αλλο στικάκι σε fat32 και δεν το βλέπει ο δέκτης...Παίζει το fat32 ? αν είναι να σβήσω το στικάκι που έχω τώρα πάνω και να το κάνω fat32.

νομιζω επρεπαι να το κανει φορματ σε ext3 με το που εκανες εγκατασταση το barry allen,αν μπορεις καντο φορματ σε ext3

Λοιπόν τα πράγματα δεν πήγαν καλά... Το 512 στικάκι το βρίσκει με ext3 αλλα το βγάζει unusable. Με FAT & FAT32 δεν το βλέπει... Το 4gb το έβαλα με ΦΑΤ και το είδε μια χαρά αλλα μας κόλλησε στο μήνυμα οταν πάμε να κάνουμε install νέο image. Άρα προχοράω σε φλασάρισμα με image που έχει μέσα τον Barry Allen αν δεν έχετε να προσθέσετε κατι....