Βλέπω οτι το Dual ειναι επιπλέουσας ανάρτησης, οπότε έχεις δουλεια...
Πρώτα έλεγξε τον ιμάντα... Αν είναι φθαρμένος(που μάλλον είναι) άλλαξέ τον προς το παρόν με ενα λαστιχάκι απο αυτά που δίνουν στα supermarkets και ξαναπροσπάθησε. Παράλληλα, ψάξε σε eBay ή καποιο online shop για καινούριο ιμάντα. Επίσης, βγάλε το πλατώ και ρίξε λίγο λάδι στο πηγάδι(λαδι ραπτομηχανής είναι συνήθως κατάλληλο)
Εφόσον το πρόβλημα επιμείνει, πρέπει να κοιτάξεις μοτέρ και ανάρτηση. Η ανάρτηση του CS430 δεν ξέρω πώς ρυθμίζεται, αλλα όλο και κάποιο site θα έχει πληροφορίες. Αν μπορείς να επιβεβαιώσεις οτι οι θόρυβοι προέρχονται από το μοτέρ(πχ βαλε το πλατώ να περιστρέφεται και προσπάθησε να ακούσεις το μοτερ), τοτε είτε ψάχνεις για καινούριο μοτέρ είτε για καινούριο πικάπ.
Υ.Γ. Εννοείται οτι πριν από όλους αυτους τους ελέγχους έχεις καλύψει την κεφαλή με το καλυμα που δίνει η εταιρία ή, αν δεν υπάρχει τετοιο, είτε την βγαζεις είτε προσέχεις πολύ να μην την αγγίξεις.