Πρόβλημα με DVD-R Voxson DVR-1000

petermeli

New member
30 January 2010
2
Γεια σας ! Μια από τις χειρότερες αγορές μου είναι ένα dvd recorder σπιτιού VOXSON DVR-1000 ! Το πήρα εδώ και 2 χρόνια και έχει γράψει μόνο 1 δισκάκι. Ενώ γράφει κάποια κεφάλαια, όταν του πεις να κάνει finalize disk τότε αρχίζει να μαρσάρει και κολλάνε τα πάντα ! Αναγκάζομαι να το βγάλω από την πρίζα για να ελευθερώσει το δισκάκι και να ανοίξει το πορτάκι ! Εχω δοκιμάσει 2-3 διαφορετικές μάρκες σε δισκάκια -R , επίσεις έχω αλλάξει και το recorder μιας και φοράει (αν έχει το θεό του) ide dvd-rw από pc !!! Firmware φυσικά δεν βρήκα μιας και δεν υπάρχει πουθενά στο Internet αυτή η συσκευή! Αν έχει κανένας καμιά άλλη ιδέα, τι άλλο μπορώ να κάνω με τα εντόσθια του ? Έχω ανεβάσει και κάποιες φωτό στο http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=65338

Last edited:
από οτι βλέπω χρησιμοποιεί ενα απλό DVD r/w με συνδεση IDE, αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να πάρεις ενα άλλο DVD r/w απο Η/Υ και να δοκιμάσεις
να γράψεις σε αυτό

Φίλε kokar, όπως έχω γράψει, έχω ήδη δοκιμάσει διαφορετικές συσκευές dvd-rw από pc, λειτουργεί με όλα το ίδιο !